גלי ברמן חושף: "מתחיל פרק חדש בחיים"

שורד השבי ציין שנה בדיוק ליום בו שוחרר במסגרת עסקה ושב לישראל יחד עם 19 חטופים נוספים, בהם אחיו התאום זיו • ברמן כתב פוסט בחשבון האינסטגרם שלו וסיפר על הצעד הבא והמשמעותי בחייו

גלי ברמן , אינסטגרם
גלי ברמן | צילום: אינסטגרם

היום לפני שנה בדיוק, 20 החטופים החיים האחרונים שוחררו משבי חמאס וחזרו לחיק משפחותיהם בישראל. אחד מהם הוא גלי ברמן, שנחטף מכפר עזה יחד עם אחיו התאום זיו וחברתם הטובה אמילי דמארי. הערב, ברמן כתב פוסט מרגש בו חשף מה הצעד הבא בחייו.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Gali Berman (@galiberman97)

"שנה. קיבלתי תאריך יום הולדת נוסף. מטורף כמה אפשר לחוות, לראות, להגשים. אני עדיין לא מעכל שעברה לה שנה מאז החזרה שלי. כל כך הרבה אנשים שפגשתי בשנה הזו, אנשים מיוחדים וטובים שנותנים הכל כדי שנוכל לחיות.

"כמות הפעמים שאמרתי לעצמי בשבי שימים כאלה עוד יגיעו ונהיה חופשיים, עם אפשרות לעשות מה שאנחנו רוצים בלי שיגבילו אותנו. אני מתעורר בכל בוקר ומודה על הקיים ועל מה שיש לי, על זה שאני יכול לראות את השמש והשמיים או לצאת להופעה עם חברים או סתם לשבת בבית עם המשפחה שלי".

גלי וזיו ברמן מתאחדים ביום השחרור | צילום: לשכת רה"מ

בשלב זה, חשף ברמן שהוא מתחיל לימודי תואר: "אני מודה על זה שאני יכול לצאת לדרך חדשה אחרי שנה ולהתחיל פרק חדש בחיים, שהוא לימודי משפטים. עברתי כל כך הרבה חוויות בשנה הזו ואני מאחל לעצמי שזה לעולם לא ייגמר. השיקום עוד ארוך, אבל אני חזק ובוחר בחיים. גלי ברמן, 738 ימים בשבי חמאס, עם ישראל חי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר