"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מעיין אדם לוקחת הפסקה: ''צריכה לנוח''

מעיין אדם, שהקימה כמעט לבד את מועדון הצרכנות מאמי והפכה אותו לאחד הגדולים בישראל, מודיעה שהיא מפנה מקום • בסרטון הומוריסטי היא חושפת מהלך שנרקם מאחורי גבה בזמן שהתכוננה לחופשת הלידה, כזה שישנה את כל פני המיזם

0השמעה
מעיין אדם , אינסטגרם
מעיין אדם | צילום: אינסטגרם

מעיין אדם לוקחת צעד אחורה ומפנה את הבמה. אשת התקשורת ואשת העסקים הודיעה כי היא יוצאת להפסקה ומאפשרת למשפיעניות רשת אחרות להיכנס בנעליה במיזם הצרכנות המצליח שלה, מאמי, על רקע יציאה לחופשת לידה שעתידה לבוא.

מעיין אדם | צילום: אינסטגרם

''אני בשוק''

את הבשורה עטפה אדם בהומור. בסרטון שהעלתה, המציג התכתבות מתוך קבוצת הוואטסאפ של הנהלת "מאמי 2.0", נחשף מהלך שנרקם מאחורי גבה בחודשים האחרונים. בעוד היא נזקקה לזמן מנוחה סביב חופשת הלידה, חברי הצוות עדכנו אותה כי פיתחו טכנולוגיה שמאפשרת למשפיעניות נוספות להצטרף למועדון, לבחור מבצעים, להמליץ לעוקבות שלהן ולהרוויח.

"היו לנו תשעה חודשים... מעייני זה לטובתך, את צריכה לנוח וגם אנחנו צריכים קצת לנוח ממך", כתבו לה בהלצה. אדם, שהגיבה תחילה ב"אני בשוק", השתכנעה במהרה ואישרה את פתיחת ההרשמה במילים: "אימלההה, יאללה כן".

על רקע ההצעות הכספיות

המהלך מסמן התפתחות עסקית משמעותית עבור המיזם, שהופך ממועדון המבוסס על ההמלצות הבלעדיות של אדם לפלטפורמת משפיעניות רחבה. מאמי, שהושק בפברואר 2024 ונבנה כמעט כולו על הון עצמי, צמח בתוך פחות משלוש שנים לאחד ממועדוני הצרכנות הגדולים בישראל, עד כדי כך שאדם דחתה הצעות רכישה של מאות מיליוני שקלים כדי לשמור על השליטה.

View this post on Instagram

A post shared by Mami | מה משתלם (@mami.mamishtalem)

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר