אחרי שסימנו צעד משמעותי בזוגיות ועברו להתגורר יחד, נראה ששלי סרבריאניקוב ועומר ציפורי מוכיחים שהקשר שנרקם בבית "האח הגדול" רק הולך ומתחזק.
אך לצד הזוגיות הפורחת, השניים מוצאים את עצמם מתמודדים גם עם הצד הפחות נעים של הפרסום.
שיחה כנה
ההתמודדות עם הביקורת ברשת
בסטורי שהעלתה שלי היום (חמישי), היא חשפה שהחיים שאחרי "האח הגדול" מביאים איתם גם התמודדויות לא פשוטות. שלי מצאה את עצמה מול ביקורות ברשת סביב המראה החיצוני שלה, כאשר הודעה אחת במיוחד ערערה אותה.
שלי שיתפה את עומר בהודעה שקיבלה מגולשת שניסתה לכסות את הביקורת ב"דאגה": "את בחורה אחת היפות אבל השמנת... את יכולה להיות הטופ שבארץ אם תורידי 7 קילו! זה משהו שאפשר לעשות בשבועיים".
"היא גם מומחית תזונה?"
ציפורי, שישב לצד שלי בזמן שקראה את הדברים, הגיב בציניות על היומרה של הגולשת: "אה, היא גם קבעה לך כמה קילו להוריד? היא גם מומחית תזונה?". כששאל את שלי איך היא מרגישה, היא השיבה בכנות: "רע".
במקום להיגרר לשיח רעיל, עומר מיהר לחזק את בת זוגו והזכיר לה את התוכניות שכבר עמדו על הפרק: "ומה אמרנו שאנחנו הולכים לעשות ביום ראשון בלי שום קשר? חיטוב". הוא סיכם במסר מחזק: "הכל טוב ואל תתייחסי אליהם. אנחנו נעשה את זה בכיף שלנו ומאהבה עצמית". נראה שגם מול טוקבקים פוגעניים, הזוגיות של עומר ושלי נשארת איתנה.
"כן, אנחנו רוצים להתחתן"
הזוגיות של עומר ושלי עומדת במוקד העניין מאז רגע הגמר הגדול. בריאיון לרומי גיאור ("הבוחשת") בוקר אחרי הגמר, בו סיים עומר במקום השני, הוא לא השאיר מקום לספק. כשנשאל מפורשות האם אפשר לצפות לחתונה, עומר השיב ללא היסוס: "כן, אנחנו רוצים להתחתן".
הצהרה זו מהווה חותמת רשמית לזוגיות הפוטוגנית שכבשה את הקהל בבית האח, וכעת השניים כבר מכוונים למטרות משותפות - מהחלטות על אורח חיים בריא ועד לרגע שבו יעמדו יחד תחת החופה.

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)