"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
שימי סגל מ"ווארט" נקלע למצוקה כלכלית - וזועק לעזרה
כוכב ריאליטי השידוכים של קשת 13 שיתף את עוקביו בסיוט שעובר עליו מול חברת האשראי לאחר שפספס את מועד החיוב בזמן ששהה בחו"ל • הוא נאלץ לגייס כסף מחבר, אך הכרטיס נותר חסום והכסף נבלע • כעת הוא פונה לסיוע מהעוקבים
שימי סגל מ"ווארט". מתוסכל מהתנהלות חברת האשראי

שימי סגל מ"ווארט" נקלע למצוקה כלכלית - וזועק לעזרה

כוכב ריאליטי השידוכים של קשת 13 שיתף את עוקביו בסיוט שעובר עליו מול חברת האשראי לאחר שפספס את מועד החיוב בזמן ששהה בחו"ל • הוא נאלץ לגייס כסף מחבר, אך הכרטיס נותר חסום והכסף נבלע • כעת הוא פונה לסיוע מהעוקבים

,עודכן
0השמעה
[object Object]

הבוקר נפתח בסערה עבורשימי סגל, בוגר ריאליטי השידוכים "ווארט" (רשת 13). מה שהתחיל כטיול שגרתי לחו"ל, הסתיים בעוגמת נפש גדולה ובתחושה של חוסר אונים מול חברת כרטיסי האשראי שלו.

בסדרת סרטונים טעונים במיוחד שהעלה מתוך רכבו לרשתות החברתיות, גולל סגל את השתלשלות האירועים המקוממת שהובילה אותו למלכוד כלכלי ולזעם חסר תקדים על התאגיד, עד כדי בקשת עזרה פומבית ממשפטנים.

שימי סגל זועם מתמיד

שימי סגל מ"ווארט" טוען: "הייתי בחו"ל"

הכל התחיל בגלל טעות תזמון פשוטה. "העשירי בחודש (מועד החיוב) היה ביום רביעי, אני הייתי בחו"ל... לא הייתי זמין לשלם את הכרטיס", הסביר סגל, שמתנהל כעוסק פטור ומתמודד עם תזרים מזומנים משתנה.

בעקבות העיכוב, חברת האשראי הגבילה את הכרטיס שלו באופן מיידי. כדי לחלץ את עצמו מהמצב ולהחזיר את מסגרת האשראי החיונית להמשך התנהלותו, פנה סגל לעזרת חבר שילווה לו את הסכום הנדרש.

שימי סגל,צילום: אינסטגרם

"שילמתי, ולא השתחרר הכרטיס"

לדבריו, לפני שהעביר את הכסף, הוא וידא מול החברה שהמהלך אכן ישתלם לו. "התקשרתי, הייתה שם בחורה", שחזר סגל את רגע העוקץ לטענתו. "היא אומרת לי 'כן, דיברתי עכשיו עם המנהלת, זה ישתחרר לך ואתה תוכל לשלם עם הכרטיס באותו רגע'".

על סמך ההבטחה המפורשת הזו, ואחרי שגם חברו שאל זאת פעמיים על הקו, שולם החוב במלואו. אלא שכאן המציאות טפחה על פניו. "שילמתי, לא השתחרר הכרטיס", הוא מתאר בתסכול.

סגל מספר שנאלץ להעביר למעלה משעה על הקו בניסיון להבין מדוע המסגרת שלו נותרה מוקפאת. בסופו של דבר, נציגה אחרת ממחלקת הגבייה הנחיתה עליו את הבשורה הקשה: "אחרי שאתה משלם, חמישה ימי עסקים אתה צריך לחכות שישתחרר לך המסגרת".

שימי סגל ב"ווארט",צילום: רשת 13

הפנייה לעוקבים: "בואו נראה אם אפשר לתבוע"

הפער הבלתי נתפס בין ההבטחה שקיבל ממחלקה אחת למציאות בשטח במחלקה השנייה, הוציא את כוכב הרשת מדעתו. אילו היה יודע שהמסגרת לא תשוחרר במקום, הסביר, לא היה לווה את הכסף מלכתחילה.

"תגידו לי אתם, זה לא גניבה?", זעק סגל בסרטון, תוך שהוא תוקף את התנהלות החברה. את דבריו הוא סיכם בפנייה ישירה לעוקביו ברשת: "כל מי שנמצא פה ויש לו ידע משפטי, בואו נראה אם אנחנו יכולים לעשות פה איזשהו מהלך לתביעה מול חברת האשראי על ההתנהלות הזו". המילה האחרונה בסיפור הזה, כך עושה רושם, תיאמר כנראה בין כותלי בית המשפט.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו