"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קשה לצפייה: מלכת היופי הותקפה ודיממה - מול המצלמה
אנדראה דל ואל, מיס ונצואלה הנוכחית, זעזעה את הרשת כשהעלתה סרטון מחדר המלון שלה בפסטיבל קאן, כשהיא חבולה ופניה מכוסות בדם • בתיעוד הדרמטי היא מאשימה את הסטייליסט הבכיר ג'ובאני לגונה בתקיפה אלימה, רגע לפני שזה נעצר על ידי המשטרה המקומית לקול זעקות האורחים
אנדראה דל ואל. צילום: אינסטגרם

קשה לצפייה: מלכת היופי הותקפה ודיממה - מול המצלמה

אנדראה דל ואל, מיס ונצואלה הנוכחית, זעזעה את הרשת כשהעלתה סרטון מחדר המלון שלה בפסטיבל קאן, כשהיא חבולה ופניה מכוסות בדם • בתיעוד הדרמטי היא מאשימה את הסטייליסט הבכיר ג'ובאני לגונה בתקיפה אלימה, רגע לפני שזה נעצר על ידי המשטרה המקומית לקול זעקות האורחים

מערכת תרבות היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

הלם בפסטיבל קאן: מלכת היופי של ונצואלה לשנת 2025, אנדראה דל ואל (29), הותקפה באכזריות בחדר המלון שלה. בסרטון מזעזע שהעלתה לרשתות, היא נראית כשפניה מכוסות בדם, והאשימה את הסטייליסט המוכר ג'ובאני לגונה (33) בתקיפה.

צעקות מהחדר והמעצר של התוקף

האירוע התרחש ביום שלישי. בעקבות צעקות וקולות מאבק, אורחי המלון הזעיקו את המשטרה הצרפתית שעצרה את לגונה במקום. דל ואל, שתיעדה את החדר ההפוך ואת לגונה עצמו יושב בפינה מיד לאחר המקרה, פונתה לטיפול רפואי ומצבה מוגדר יציב. "כל הכבוד ג'ובאני, זה מה שרציתי - שתראו מי הוא באמת", אמרה למצלמה בסרטון שהפך לוויראלי וצבר מאות אלפי צפיות. תיעוד נוסף הראה את לגונה מובל החוצה באזיקים.

לגונה הוא דמות בולטת בתעשיית תחרויות היופי בדרום אמריקה ומשמש מאז 2023 כמנהל היצירתי של "מיס יוניברס קולומביה". בעקבות התיעוד הקשה, עמיתות רבות לתעשייה הביעו תמיכה בדל ואל ודרשו את השעייתו המיידית של לגונה מהארגון.

המשטרה המקומית בצרפת פתחה בחקירה וגובה עדויות מאורחי המלון, בעוד לגונה נותר במעצר. פרשה זו מצטרפת לשורת תקריות אלימות שזעזעו לאחרונה את עולם תחרויות היופי באמריקה הלטינית, החושפות את הצד האפל שמאחורי הזוהר. דל ואל מסרה הבוקר בתגובה ראשונה למעריציה: "האמת תצא לאור".

המעצר של ג'ובאני, צילום: רשתות חברתיות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...