"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
''הרוצחים של ימנו זלקה לכיסא חשמלי, אני אלחץ על הכפתור''
"פושעים עלובי חיים, הם מבחינתי אייכמן" • רני רהב מתפוצץ על רוצחיו של בנימין ימנו זלקה ז''ל • בהמשך הוא יוצא נגד שתיקת בכירי הממשלה ותוקף בחריפות את רפי קדושים על ההתבטאות המזעזעת
ימנו בנימין זלקה ז''ל. צילום: ללא קרדיט

''הרוצחים של ימנו זלקה לכיסא חשמלי, אני אלחץ על הכפתור''

"פושעים עלובי חיים, הם מבחינתי אייכמן" • רני רהב מתפוצץ על רוצחיו של בנימין ימנו זלקה ז''ל • בהמשך הוא יוצא נגד שתיקת בכירי הממשלה ותוקף בחריפות את רפי קדושים על ההתבטאות המזעזעת

,עודכן
0השמעה
[object Object]

רצח ימנו בנימין זלקה ממשיך להסעיר את הרשת, וכעת איש יחסי הציבור רני רהב מציף מחדש את הזעם הציבורי בסרטון שהפך לוויראלי. מוקד הביקורת החריפה של רהב הואהתבטאותו המקוממת של רפי קדושים, שטען בוועדה בכנסת כי התוקפים של זלקה לא התכוונו לרצוח, אלא "רק התכוונו לדקור". רהב מסרב לעבור על כך לסדר היום, ותוקף את הניסיון לגמד את האכזריות שבה קיפח צעיר נורמטיבי את חייו: "הילד הזה מדהים, והאחים שלו מדהימים, ורצחו אותו בדם קר".

@knessettv

"הם מבחינתי אייכמן": רני רהב מתייחס לרצח של ימנו זלקה ולשיח הציבורי שהתעורר בעקבותיו 🎧מתוך "שינוי כיוון" - סדרת הפודקאסטים החדשה של ערוץ כנסת 99: ד"ר ניסים כץ בשיחות עומק עם האנשים שעברו דרך ארוכה - ולא פחדו לשלם עליה מחיר 📺הפרק השני של "שינוי כיוון" עם ד"ר ניסים כץ - עכשיו ביוטיוב, בספוטיפיי ובאפל פודקאסט 🎧

♬ סאונד מקורי - ערוץ כנסת

''הם מבחינתי אייכמן''

בסרטון, רהב לא בורר מילים ובוחר בביטויים קשים כדי לתאר את תחושותיו כלפי הרוצחים. "פושעים עלובי חיים שצריכים לשבת על הכיסא החשמלי, ואני אישית אדליק את הכפתור," הוא מצהיר בזעם. "הם מבחינתי אייכמן. לא יעלה על הדעת שדבר כזה יקרה בישראל, ולא יעלה על הדעת שישב בן אדם בוועדה בכנסת ויגיד - 'הם לא התכוונו לרצוח אותו, הם רק התכוונו לדקור אותו'".

הזעזוע העמוק של רהב לא נעצר בקדושים, והוא מפנה אצבע מאשימה וישירה גם כלפי צמרת הממשלה. הוא מבקר בחריפות את השתיקה המוחלטת של נבחרי הציבור אל מול אמירות מסוכנות כאלה בתוך המשכן: "ושר המשפטים שותק, והוא חבר שלו. ושר המשטרה שותק, והוא חבר שלו, והבן אדם הזה לא נעצר בתוך הכנסת".

את דבריו חותם רהב בקריאת השכמה מוסרית לכלל הציבור בישראל, תוך שהוא מבהיר כי לא מדובר בסוגיית ימין ושמאל, אלא במאבק על דמותה של החברה. "אין כאן עניין של מפלגות, אני אדם מהימין. תמיד הייתי בימין ותמיד אשאר בימין - גם אם זה לא מתאים באג'נדה לכמה מפלצות. לא יעלה על הדעת שאנחנו, בני האור, ניתן יד לאנשי החושך".

''לא שונים מאייכמן'',צילום: קוקו
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו