"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כך הגיב אבינתן אור לחיסול המחבלים שהחזיקו אותו בשבי

סגירת מעגל : צה"ל הודיע על חיסול חוליית מחבלים בכירה במרכז הרצועה, ביניהם המחבלים שהיו אמונים על החזקתו של אבינתן אור בשבי חמאס • פדוי השבי, לא נשאר חייב והגיב ברשתות החברתיות: "כל כאלב ביג' יומו"

,עודכן
0השמעה
אבינתן אור לצעד נועה ארגמני עם גיא גלבוע דלאל ואביתר דוד. צילום: Jewish Federations of North America

חוליית מחבלי חמאס שתכננה לבצע פיגוע נגד כוחותינו הפועלים במרכזרצועת עזהחוסלו,בצה"לחושפים כי המחבלים הם בעלי דם רב על הידיים, וקשורים ישירות לאירועי ה-7 באוקטובר, כשהחזיקו בשבי אתאבינתן אור.

אחרי שראה את הפרסומים על מותם של שוביו, הוא העלה סטורי לחשבון האינסטגרם שלו עם תמונת המחבלים וכתב בערבית ובעברית:"כל כאלב ביג' יומו - כל כלב בא יומו".

כל כאלב ביג' יומו,צילום: הסטורי של אבינתן אור

היו אחראים על חטיפות נוספות

בתקיפה חוסל מחבל שלקח חלק בחטיפתם של הירש גולדברג-פולין ז"ל, אלון אהל, אליה כהן ואור לוי מהמיגונית ברעים. מדוברות צה"ל נמסר כי לצד בכירי החוליה חוסלו מחבלים נוספים שעסקו בירי רקטות לעבר ישראל. "כוחות צה"ל בפיקוד הדרום פרוסים במרחב בהתאם להסכם וימשיכו לפעול בנחישות להסרת כל איום מיידי על מדינת ישראל וכוחותינו", נמסר בהודעה הרשמית.

אבינתן אור עם המחבל שחוסל,צילום: דובר צה"ל
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר