"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מישראל במלחמה לבמת קואצ'לה: נגה ארז חושפת את ההכנות

הזמרת הישראלית תעלה על הבמה היוקרתית בחודש הבא • בינתיים היא תיעדה באינסטגרם כיצד מתכוננים להופעה בינלאומית כשהמדינה נמצאת בשגרת מלחמה

,עודכן
0השמעה
נגה ארז. צילום: יח"צ

המוזיקאית הישראלית המצליחה נגה ארזצפויה להופיע בחודש הבא בפסטיבל קואצ'לההיוקרתי. בימים אלה היא מקדמת את המופע באמצעות פוסטים באינסטגרם המתעדים את ההכנות.

בפוסט עם סרטון שהעלתה לעמודה, ביקשה לחלוק עם עוקביה כיצד היא מתכוננת להופעה כשישראל נמצאת בשגרת מלחמה. "מנגנת בקואצ'לה כאמנית בינלאומית, ממדינה במלחמה", כתבה ארז בטקסט שליווה את הסרטון.

"אתם חושבים שנוכל להגיע לקואצ'לה?", נכתב על גבי הסרטון, שבו נראים מבזקי חדשות בינלאומיים והתפנות למקלטים. לאחר מכן נראית ארז עושה חזרות על הפסנתר כשבתה יושבת על רגליה.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Noga Erez‎‏ (@‏‎nogaerez‎‏)‎‏

כשהיא מגיעה לקליפורניה, מתברר לה שחמישה מתוך אנשי הצוות התפעולי שלה נתקעו בארץ ללא אפשרות לטוס. בתגובה היא מחמיצה פנים למצלמה - ומשם הסרטון ממשיך לקידום הופעתה בפסטיבל.

הסרטון גרר תגובות רבות ממעריציה - מפרגנות, מחמיאות ומעודדות, אך גם פרו-פלסטיניות בסגנון "אתם אלה שהתחלתם את המלחמה" ו"ממש אירוני לדבר על מלחמה כשהמדינה שלך היא זו שהתחילה אותה". הכל ממשיך להיות פוליטי בסושיאל ואין חדש תחת הרשת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר