השחקנית האהובה גל מלכה עברה תאונת דרכים רגע לפני כניסת חג הפסח. מלכה שיתפה היום (חמישי) את עוקביה באינסטגרם כי הייתה מעורבת בתאונת דרכים קשה בזמן שנסעה לתל אביב, אירוע שהסתיים בפינוי לבית החולים ובסדרת בדיקות מקיפה.
בסדרת הסטוריז שהעלתה, נראית מלכה כשהיא עונדת צווארון מקבע לצווארה ומתארת את רגעי האימה על הכביש. "במהלך פקק שגרתי, רכב נכנס בי מאחורה בעוצמה כל כך חזקה שהעיפה אותי עם האוטו", כתבה השחקנית.
לדבריה, המכה הייתה כה עזה שהיא איבדה את הכרתה מיד עם יציאתה מהרכב: "זה היה מאוד מפחיד, לא הצלחתי לנשום מהמכה שקיבלתי בגב ומהחרדה. באמת שברגע חשבתי שיש לי נזק בלתי הפיך".
''נס גלוי לפני החג''
מלכה פונתה באמבולנס לבית החולים, שם עברה צילומים ובדיקות לכל חלקי גופה. השחקנית בחרה להודות על הנס שקרה לה וציינה לטובה את העזרה ההדדית של הציבור הישראלי: "למזלי אנחנו במדינת ישראל היפה, וישר אופנוען עצר וטיפל בי, נשים שם חיבקו וליטפו אותי, נתנו לי תחושה כאילו הן החברות הכי טובות שלי".
לאחר שקיבלה טיפול רפואי וזריקה לשיכוך כאבים, שוחררה מלכה לביתה להמשך התאוששות. היא סיכמה את החוויה המטלטלת במסר של הודיה: "נס גלוי לפני החג. הכי חשוב שאני בריאה. תשמרו על עצמכם בכבישים, במיוחד בלחץ של לפני החג".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
