"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טל גלבוע מגיבה לראשונה לביטול המינוי בלשכת נתניהו

אחרי שבלשכת ראש הממשלה החליטו לסגת ממינויה לדוברת בעקבות התנגדות ציבורית והצפת התבטאויות עבר, זוכת "האח הגדול" שוברת שתיקה בפוסט עוקצני: "הכל ממוחזר ושקרי, יש לי עור של פילה בהיריון"

,עודכן
0השמעה
טל גלבוע. צילום: אורן בן חקון

לאחר שפורסם כימינויה של טל גלבוע לתפקיד דוברת ראש הממשלה לתקשורת הישראלית ירד מהפרק, הפעילה החברתית מגיבה היום (שני) לראשונה לסערה. המינוי של גלבוע עורר התנגדות עזה מרגע שפורסם.

הסיבה המרכזית לביטול, כפי שדווח, היא הצפתן של התבטאויות עבר של גלבוע מתקופת פעילותה האקטיביסטית למען זכויות בעלי חיים. אותן אמירות עוררו ביקורת ציבורית רחבה, ובלשכת נתניהו הוחלט לבסוף כי הנזק התקשורתי עולה על התועלת שבמינוי, והחליטו לסגת מהמהלך.

View this post on Instagram

A post shared by טל גלבוע Tal Gilboa (@tal__gilboa)

"הכל ממוחזר ושקרי"

גלבוע, בחרה להגיב בפוסט מחויך בחשבון האינסטגרם שלה, כשהיא מצולמת בשדה פורח עם בתה, אלא שהטקסט שליווה את התמונה היה חד וכוון ישירות למבקריה שהציפו את דבריה מהעבר: "יאאלה, סבבה שהכל היה לפני 12 שנים ועכשיו ממוחזר ושקרי אבל בחייאת, התאמצתי", כתבה.

היא הוסיפה בנימה צינית כלפי העיסוק במראה שלה ובאמירות הישנות: "היום אני נראית כך, לא תפרגנו בתמונות טובות?!".

למרות העובדה שהג'וב הנחשק נגנז, גלבוע הבהירה שהיא לא מתרגשת מהמתקפות. "לכל הדואגים, הכל טוב. ישתבח הבורא לעד", הרגיעה את עוקביה. "אני לא התרגשתי. הרגילו אותי לגלי רדיפה. עורי הפך לשל פילה בהריון".

טל גלבוע,צילום: אורן בן חקון

המשך יבוא?

גלבוע חתמה את דבריה בהודעה כי תתראיין היום בשעה 17:00 בתוכניתה שליערה זרדבערוץ 14, שם היא צפויה לספק את הגרסה המלאה שלה להשתלשלות האירועים בלשכת רה"מ ולחשוף את תחושותיה מול הלחצים שהובילו לביטול המינוי.

הפוסט זכה לתמיכה רבה מצד עוקביה, שחיזקו את ידיה על עמידתה מול "גלי הרדיפה", כדבריה, שליוו את מועמדותה בשבועות האחרונים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר