"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"איתי אנגל עושה את דרכו לבני ברק לבוש כמשקית ת"ש בלי תיאום"
המהומות שאירעו בבני ברק לאחר ששתי חיילות נכנסו לעיר, זעזעו את המדינה - ובצדק • ברשתות החברתיות היו מי שהצליחו לעשות מהלימון לימונדה
איתי אנגל (ארכיון). צילום: אריק סולטן

"איתי אנגל עושה את דרכו לבני ברק לבוש כמשקית ת"ש בלי תיאום"

המהומות שאירעו בבני ברק לאחר ששתי חיילות נכנסו לעיר, זעזעו את המדינה - ובצדק • ברשתות החברתיות היו מי שהצליחו לעשות מהלימון לימונדה

מיטל קויפמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

המהומות וניסיון תקיפת החיילות שנכנסו אתמול (ראשון) לבני ברק עוררו תגובות מזועזעות ומוצדקות בכל קצוות הארץ. ברשתות החברתיות הצליחו להפיק מהלימון לימונדה ולהפוך את התקרית האלימה לכמה בדיחות מוצלחות במיוחד.

מאיר ועקנין

חשוב לזכור שאנחנו בידיים טובות ואחרי ההצלחה המסחררת עם הפיילוט, אפשר להפיץ את הטקטיקה הזו.

חלילה.

שיפור עצום מטבח 7 באוקטובר, אז אנשים חיכו לחילוץ מספר דו ספרתי של שעות, לא ככה?

ואי אפשר בלי איתי אנגל, האיש שמבקר באזורי אסון ולחימה בתור תחביב. קטן עליו אחרי סוריה וקוסובו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...