"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ההודעה הדרמטית של "פאודה"
בעמוד האינסטגרם של "פאודה" הופצה היום הודעה לא רגילה • כפי שכבר קרה לידוענים אחרים ברשת, גם לעמוד הרשמי של הסדרה הבינלאומית קמו עמודים מתחזים שפנו למעריצי הסדרה וביקשו בשמה תרומות
פאודה. צילום: אליה ספינופוליס

ההודעה הדרמטית של "פאודה"

בעמוד האינסטגרם של "פאודה" הופצה היום הודעה לא רגילה • כפי שכבר קרה לידוענים אחרים ברשת, גם לעמוד הרשמי של הסדרה הבינלאומית קמו עמודים מתחזים שפנו למעריצי הסדרה וביקשו בשמה תרומות

מערכת תרבות היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

העוקבים האדוקים של עמוד האינסטגרם של"פאודה"קיבלו היום פוסט שונה מהרגיל. לא עוד הצצה לצילומי הסדרה, או רגעים מרגשים משטיחים אדומים אלא אזהרה. "שלום לכל מעריצי פאודה", נכתב באנגלית - בפניה לקהל הבינלאומי של הסדרה. "לאחרונה קיבלנו הודעות לגבי עמודים שמתחזים לנו ומבקשים תרומות בשם 'פאודה'. אנחנו רוצים להבהיר: זהו העמוד היחיד שמקושר להפקה ואנחנו לא מבקשים תרומות מהקהל שלנו. בבקשה היזהרו מחשבונות מזוייפים ותמשיכו לעקוב אחרינו כאן לעדכונים בלעדיים ותוכן כיפי".

ניסיונות התחזות ברשת הם לא דבר חדש. ידוענים רבים כבר הפכו בעל כורחם לפרזנטורים של מוצרים ללא אישורם. זה קרה כבר לירדנה ארזי, שסרטון דיפ-פייק שלה רץ ברשת במטרה לשווק תרופה לכאבי פרקים. בסרטונים מזוייפים אחרים, השתמשו בדמויותיהם שליהורם גאוןושלומי שבת. גם אנשים לא מוכרים נאלצו להתמודד עם גניבת זהות ברשת ובקשות שמוגשות בשם לחברים ברשתות חברתיות לאיסוף תרומות וכדומה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...