האם יגיע יום בו גברים יבינו שלהיות דושים יוביל אותם אך ורק למחוזות גרועים? כנראה שלא, ואת ההוכחה לכך ניתן למצוא בטיקטוק. אדם רנדומלי הודיע קבל עם, עדה ורשת חברתית שהוא יכול לנצח בכדורסל כל שחקנית מליגת WNBA. הסרטון המתרברב הגיע לשרה אשלי בארקר, שמשחקת בקבוצת לוס אנג'לס ספרקס - והחליטה להיענות לאתגר.
איזה רנדום בטיקטוק החליט שהוא יכול לנצח כל אישה מהwnba אז שרה אשלי ברקר, בכלל לא אחת מהכוכבות בליגה נענתה לאתגר. מיותר לציין שהיא פירקה אותו לפירורים, בסוף הוא לא היה מסוגל לעמוד על הרגליים כשהיה צריך להתנצל pic.twitter.com/gMFu42p3qZ
— Rotem Drob (@DrobRotem) December 7, 2025
בארקר, שלא נחשבת לכוכב המנצנץ של הליגה ונבחרה במקום התשיעי בדראפט, כיסחה את הבחור השחצן. בסוף המשחק, כשהוא שוכב על הרצפה ומנסה להסדיר נשימה, אמרה לו הספורטאית המקצועית: "אני צריכה שתביט למצלמה ותתנצל בפני WNBA ובפני נשים בכלל". הבחור התרומם למחצה ואמר: "השחקניות יודעות מה הן עושות והן הטובות ביותר בתחומן. מגיע להן כל הכבוד". תודה לך באמת.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו