"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אליזבט צורקוב לעמית סגל: "לך לעזה"
אליזבט צורקוב שנחטפה בעיראק, נקלעה לעימות סוער עם סגל ברשת X • צורקוב שיתפה דיווח לפי כוחות צה"ל ברצועה ירו בשני נערים שהתקרבו לקו הצהוב - והביעה זעזוע • סגל: "את אדם אובססיבי ושונא את מדינתו"
עמית סגל. צילום: אורן בן חקון

אליזבט צורקוב לעמית סגל: "לך לעזה"

אליזבט צורקוב שנחטפה בעיראק, נקלעה לעימות סוער עם סגל ברשת X • צורקוב שיתפה דיווח לפי כוחות צה"ל ברצועה ירו בשני נערים שהתקרבו לקו הצהוב - והביעה זעזוע • סגל: "את אדם אובססיבי ושונא את מדינתו"

מערכת תרבות היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

עמית סגל נקלע לעימות עם שורדת השבי אליזבט צורקוב, ששוחררה בחודש ספטמבר האחרון אחרישנתיים וחצי בשבי. האזרחית שנחטפה בעיראק והוחזקה כשנתיים וחצי בשבי של "גדודי חיזבאללה", צייצה באנגלית: "כך ערוץ 12 דיווח על הרג ילדים בני 10 ו-12 בחאן יונס. זה הערוץ הנצפה ביותר בישראל ומייצג את המיינסטרים".

סגל, שנחשף לציוץ של צורקוב, כתב: "איזו מדינה מופלאה זו ישראל, שאפילו את גדולי מטנפיה עושה מאמץ לפדות משבי שכלל לא קשור אליה ולא קרה באשמתה. אפילו לחלאות כמו צורקוב לא מגיע להירקב בשבי ארגוני הטרור".

הוויכוח בין השניים נמשך, כשצורקוב השיבה: "אם אתה מחשיב תרגום מדויק לאנגלית לכותרת של ערוץ 12 לטינוף על המדינה, אולי כדאי לשנות משהו בסיקור כדי שיתאם סטנדרטים עיתונאיים? מדינת ישראל אכן פעלה למען שחרורי, ואני מודה לעוסקים בדבר שלא שעו לקריאתך הפומבית בעודי בשבי שלא יעשו זאת".

סגל לא נשא אדיש לתגובה של צוקרוב וכתב: "את אדם אובססיבי ושונא את מדינתו, במקום לשבת בשקט ולעשות חשבון נפש על המחיר האדיר שההרפתקאות המטופשות שלך גבו מהמדינה לאורך שנים, את עוד מעזה לירוק לבאר מלוא החופן ציוצים באנגלית".

להאשמות נגדה השיבה צורקוב: "איני שונאת את המדינה. אני מבקרת את מדיניותה בתחומים רבים, ומביעה את הערכתי למדיניות בתחומים אחרים. אם אתה מעוניין לגור תחת שלטון שבו אסור להביע ביקורת כזו, לך לעזה". קרב הציוצים נמשך עם סגל, שחתם את ההתכתשות באיחולים דומים.

"אינך שונאת את המדינה, את פשוט בטורט ארוך שנים של הכפשת המדינה תוך שימוש בכלים הכי זולים של תעמולת האויב, לרבותהקטנה שיטתית של 7.10והעצמה שיטתית של תוצאות פעולות צה"ל. לא אלך לעזה כי בניגוד אלייך אינני נוהג להשליך על המדינה את האחריות למעשיי, אבל את מוזמנת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...