"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תמונה של ענבר הימן ז"ל הוסרה מטיקטוק בטענה ל"הפרת כללי הקהילה"
אשת התקשורת ויוצאת ״האח הגדול״ העלתה הבוקר תמונה של ענבר הימן ז״ל לרשת טיקטוק • התמונה הוסרה, ורון קיבלה הודעה שהסיבה היא ״הפרת כללי קהילה״ • רון הזועמת העלתה לרשת סרטון נוסף שבו שיתפה את עוקביה במה שקרה ואמרה ״מקווה שאת זה לא יורידו״ • מטיקטוק נמסר: "כחלק מתהליך בחינה שגרתי שערכנו נמצא כי התוכן אינו מפר את כללי הקהילה, והסרטון הוסר באופן זמני, הסרטון נמחק מהפלטפורמה על ידי המשתמשת עצמה
דנה רון, ענבל הימן ז"ל. צילום: באדיבות המשפחה

תמונה של ענבר הימן ז"ל הוסרה מטיקטוק בטענה ל"הפרת כללי הקהילה"

אשת התקשורת ויוצאת ״האח הגדול״ העלתה הבוקר תמונה של ענבר הימן ז״ל לרשת טיקטוק • התמונה הוסרה, ורון קיבלה הודעה שהסיבה היא ״הפרת כללי קהילה״ • רון הזועמת העלתה לרשת סרטון נוסף שבו שיתפה את עוקביה במה שקרה ואמרה ״מקווה שאת זה לא יורידו״ • מטיקטוק נמסר: "כחלק מתהליך בחינה שגרתי שערכנו נמצא כי התוכן אינו מפר את כללי הקהילה, והסרטון הוסר באופן זמני, הסרטון נמחק מהפלטפורמה על ידי המשתמשת עצמה

ענבל חייט
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

בבוקרו של עוד יום עצוב וקשה עם השבת שתי גופות נוספות של חטופים,ענבר הימןורב סמל מתקדם מחמד אלאטרש ז"ל, והטקס הממלכתי לזכרם של נרצחי טבח השבעה באוקטובר ומלחמת "חרבות ברזל", העלתה דנה רון לטיקטוק את תמונתה של ענבר היימן ז"ל, אך לא ציפתה למה שקרה אחר כך.

נחטפה ממסיבת הנובה ונרצחה בעזה. ענבר הימן, צילום: באדיבות המשפחה

"עד כאן", כתבה בטקסט שהתלווה לסרטון ששיתפה עם עשרות אלפי עוקביה באינסטגרם. "לפני כמה שעות זוהתה גופתה של ענבר הימן ז״ל במכון לרפואה משפטית אחרי 741 ימים בשבי. ענבר הייתה האישה האחרונה שנותרה בשבי. היא נרצחה במסיבת הנובה ב-7 באוקטובר וגופתה נחטפה לעזה".

ענבר הימן ז"ל, צילום: באדיבות המשפחה

בהמשך הוסיפה וכתבה שביקשה לחלוק כבוד לענבר שהייתה בת 27 כשנרצחה והעלתה את תמונתה בעמוד הטיקטוק שלה, כשזו הוסרה בטענה להפרת כללי האתיקה של הפלטפורמה: "היום נחשף שהיא הייתה מפקדת ביחידת קרקל. העליתי תמונה לזכרה. לא אלימות, לא הסתה, לא פוליטיקה", הדגישה כי התמונה הייתה תמונת זיכרון בלבד בלי שום מעטפת פוליטית או כזו שמסיתה או מתלהמת, "וטיקטוק הסירה את התמונה בטענה ל'הפרת כללי הקהילה'. הזוועות שאני רואה ברשתות החברתיות", הוסיפה בזעם לסיום, "ואת זה בחרו להסיר ועוד ביום הזיכרון הממלכתי לנרצחי ה- 7.10 ולחללי מלחמת 'חרבות ברזל'. הפעם אני פשוט לא מסוגלת לקבל את זה בהכנעה מבלי לספר על החרפה הזאת. ענבר הימן ז״ל - גיבורת ישראל. יהי זכרה ברוך, חתמה והוסיפה: "מקווה שאת זה לא יורידו".

ענבר הימן, צילום: באדיבות המשפחה

"זו פשוט בושה ואני רותחת", המשיכה והציפה בסרטון מצולם את הזעם שהיא חשה אחרי שגילתה שהתמונה הוסרה. "איך יכול להיות שביום הזיכרון הממלכתי לנרצחי השבעה באוקטובר וחללי מלחמת חרבות ברזל, אני מעלה פוסט בטיקטוק לזכרה של ענבר הימן שלצערנו חזרה אלינו אתמול בארון אחרי שנרצחה, איך זה יכול להיות שהפוסט שבו משפחתה חושפת שהייתה לוחמת בצה"ל, איך יכול להיות שהדבר הזה הוא הפרת כללי הקהילה?! הסרת הפוסט באופן שרירותי וחד צדדי לעומת הזוועות שאני רואה בטיקטוק ובכל הרשתות החברתיות?! את חמאס טובח ורוצח את כל מה שזז. את כל ההפגנות של הפרו פלשתינים בכל העולם, קריאות שאני לא רוצה אפילו להגיד פה כי יגידו שאני מפרה את כללי הקהילה שאני מעלה את זה פה וחוזרת על מה שהם אומרים מרוב שזה מזעזע".

"אני לא רוצה להגיד לכם עם כמה הפרות התמודדתי בשנתיים האחרונות, ולכן הייתה תקופה שהייתי מעלה הרבה ומדבררת את כל מה שקורה לא רק בארץ אלא גם בעולם שכל אדם בעולם יידע מה קורה עם כל אותם פרו פלשתינים והאנטישמיות הגואה ושייפתחו העיניים של כל מנהיגי העולם בארה"ב, אירופה, אוסטרליה וקנדה שסוגרים את העיניים כי הם לא רוצים להתמודד עם כאלו מפלצות. אני לא מעלה שום דבר מהזוועות ועדיין כל הזמן מאשימים אותי בהפרה ואפילו חסמו אותי. חזרתי לדברר בעדינות ואני באמת עושה הכל על מנת לא להרגיז את האלגוריתמים", אמרה וסיכמה: "טפו עליהם. בושה".

מטיקטוק נמסר:"כחלק מתהליך בחינה שגרתי שערכנו נמצא כי התוכן אינו מפר את כללי הקהילה, והסרטון הוסר באופן זמני. הסרטון נמחק מהפלטפורמה על ידי המשתמשת עצמה, ומכיוון שאין באפשרותנו להשיב תוכן שמוסר באופן יזום על ידי המשתמשים, לא ניתן לשחזר אותו כעת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...