הכאוס שלא עוצר: כוכבי "קופה ראשית" בקטע מטורף מאחורי הקלעים של הסרט החדש

בווידאו שהועלה לעמוד האינסטגרם של כאן, אנו רואים כיצד הטירוף מתחיל עוד לפני הצילומים • ב"קופה ראשית" הדברים יוצאים משליטה גם בחדר החזרות

"קופה ראשית". צילום: באדיבות כאן 11

לאחרונה התבשרנו כי סרט באורך מלא המבוסס על סדרת הקאלט המצליחה של התאגיד "קופה ראשית" יעשה לכולנו חשבון בקיץ 2026, והציפייה רבה במיוחד. לכבוד השמחה הרבה, ועל מנת לקדם מעט התלהבות נוספת בקרב מעריציה המושבעים של סדרת הפולחן, בסרטון שהועלה אתמול (רביעי) לעמוד האינסטגרם הרשמי של כאן, התקבלה הצצה קטנה אל מאחורי הקלעים - בשלבים הראשונים בהחלט.

בווידאו נראים צוות השחקנים, המפיקים והתסריטאים מנסים להשליט סדר בחדר על מנת להכין את הקרקע ולזמן קריאה מסודרת ויעילה של התסריט. אלא שבקומדיה כמו בקומדיה, הדברים יוצאים משליטה גם מאחורי הקלעים, והסדר לא בא על כנו כל כך בקלות.

     

הצגת פוסט זה באינסטגרם

           

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎כאן | תאגיד השידור הישראלי‎‏ (@‏‎kan_israel‎‏)‎‏

"העט לא עובד", צועקת קרן מור (כמעט כמו כוכבה), וסוחפת אחריה גם את נועה קולר (שירה) ואת כל שאר צוות השחקנים שהפכו כבר מזמן לכוכבי ענק לכל המשפחה.

לאחרונה התקבלו פרטים ראשונים על אודות הסרט המדובר באירוע השקת התכנים החדשים של תאגיד השידור כאן שהתקיים מוקדם יותר השבוע. "קופה ראשית: הסרט" יופץ על ידי יונייטד קינג. בסרט, שהוגדר כ"קומדיית פשע מלאת הפתעות", הדמויות המוכרות והאהובות מרשת "שפע יששכר" סניף יבנה המדומיינת יעמדו במרכז, כשלצידן שחקנים נוספים שיתארחו בפרויקט.

טיזר לקראת הסרט של ״קופה ראשית״ \ באדיבות כאן 11

העלילה מתרחשת כשהדמויות האייקוניות והמוטרפות יוצאות מהסופר אל העולם שבחוץ. הכל מתחיל כשהכוכבים האהובים מואשמים בפשע חמור, במה שמתחיל בשהייה בתא מעצר ומשם ממשיך להרפתקת הימלטות מצחיקה ורוויית התרחשויות בניסיון להציל את שמם הטוב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר