הקומיקאי אלי פיניש מחקה שלל דמויות במסגרת "ארץ נהדרת", בהן גם של אויבינו - מדעני גרעין וגנרלים איראניים בהם קאסם סולימאני, מוחמד חוסיין באקרי, בכירים חות'ים, יחיא ומוחמד סינוואר, מוחמד דף ועוד. בחודשים האחרונים לא מעט מהדמויות שגילם, חוסלו בחיים האמיתיים. וכך מצא עצמו פיניש "מחוסר עבודה" בתכניות ארץ נהדרת.
בתקופת המלחמה עם איראן, פיניש גם העלה לחשבון האינסטגרם שלו כמה פוסטים בנושא - וצחק על זה בעצמו "לכל חבריי הקומיקאים, אתם תמשיכו לצחוק עליי, ואני אמשיך להרוג דמויות. (עובד בשקט)", הוא כתב בצירוף תמונה שלו בדמות שמצאה את מותה.
לאחר החיסולים בתימן, של בכירי הצמרת החות'ית, פורסם כי מונה ראש ממשלה חדש לארגון הטרור, בשם מוחמד מופתאח. ופיניש - שזיהה פוטנציאל לדמות חדשה ודמיון לאיש, מיהר להעלות את התמונה שלו ולהוסיף "חכו רגע עם החיסול! זאת דמות טובה לי, בלי איפור ובלי פאה."
למזלו של פיניש, רשימת הדמויות שהוא מגלם ב"ארץ נהדרת" לא מוגבלת לאויבי ישראל בלבד, ומונה גם לא מעט פוליטיקאים, שרים וחברי כנסת שמספקים חומרים לסאטירה כל הזמן. כך שעם חות'ים או בלי - הוא לא יישאר מחוסר עבודה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
