"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"עם ישראל חי מול כל האנטישמים": הביצוע של יובל רפאל זוכה לשבחים

אחרי הביצוע הפנומנלי של יובל רפאל, הרשתות החברתיות התמלאו בתגובות מפרגנות • "לפני שנה ושבעה חודשים עשתה את עצמה מתה במיגונית - והיום על הבמה הגדולה בעולם"

,עודכן
0השמעה
אחת ויחידה. יובל רפאל. צילום: AFP

יובל רפאל הופיעה הערב (שבת) בגמראירוויזיון 2025, בביצוע מדויק ומרגש במיוחד. רגע אחרי שירדה מהבמה, הרשתות החברתיות התמלאו בתגובות שהוכיחו את מה שכולנו כבר יודעים: יובל ניצחה, וזה אפילו לא קשור למקום אליו ישראל תגיע.

הלב נשבר,צילום: צילום מסך

שורד השבי אלי שרעבי, ששוחרר במסגרת עסקה אחרי 491 ימים ולילות במנהרות בעזה, כתב באינסטגרם: "כמה עוצמה בבחורה אחת. וואו יובל, שיחקת אותה ובגדול. הענקת לעם שלך את הגאווה הכי גדולה שיכולת לתת. תודה לך על רגע של נחת, את הזכייה שלנו. לגמרי עם ישראל חי, שנדע בשורות טובות בקרוב".

כל מילה,צילום: צילום מסך

מעיין אדם כתבה: "עם ישראל חי. כולם נראים לידו כמו נאמבר בפסטיגל או בדאנג'ן. הרמה המוזיקלית, הווקלית, המילים - איפה ישראל ואיפה הם. וחוץ מזה יובל שם, אז ניצחנו ולא צריך להיות במתח עד הסוף".

אור נגד חושך,צילום: צילום מסך

סטטיק בחר להתייחס לסטורי של שירה גפן: "לא יודע מי את, אבל טפי עליך. יובל נתנה עכשיו את הביצוע הכי טוב שראיתי באירוויזיון אי פעם. הילדה שאבא שלה אמר לה לשחק את עצמה מתה, מראה לכל העולם כמה חזקים החיים. לא אכפת לי איזה מקום אנחנו, יותר גאווה ממך לא הייתה ולא תהיה".

יוסף חדאד אירוויזיון 2025,צילום: צילום מסך

יוסף חדד העלה תמונה של רפאל וכתב: "עזבו את הביצוע המרגש, עזבו את הקול המטורף. הצעקה שלה 'עם ישראל חי' בסוף הביצוע, מול כל אירופה, השונאים והאנטישמים זה הניצחון הכי גדול שלה. לפני שנה ושבעה חודשים עשתה את עצמה מתה במיגונית בזמן שמחבלים מרססים אותה ואת חבריה, והיום על הבמה הגדולה בעולם מייצגת אותנו בגאווה. גאים בך, יובל!".

הוא צודק,צילום: צילום מסך

טל מורד כתב "מול כל הפאקינג עולם! עשית את זה בענק, יא מטורפת", ואילו אדל בספלוב העלתה תמונה של יובל רפאל מתוך הביצוע וכתבה "מושלמת".

רגעים אחרונים של חופש,צילום: צילום מסך

לירון ויצמן, שתבלה מעתה את השבתות שלה באולפן "האח הגדול", כתבה: "כבר ניצחת" ותייגה את רפאל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר