ברקע גל פיטורים באתר, מנכ"ל וואלה סיים את תפקידו
עידן אלרום, מנכ"ל אתר וואלה הודיע על סיום תפקידו • במכתב שהפיץ לעובדי האתר הוא הודה להם על עבודתם, ובמיוחד בשנה ובסביבה מאתגרת • עזיבתו של אלרום מגיעה בשבוע בו גל פיטורים שוטף את האתר
מנכלאתר "וואלה"עידן אלרום, הודיע הבוקר (חמישי) על סיום תפקידו. "אני מסיים כאן מתוך תחושת שלמות ומתוך שקט פנימי", כתב במכתב שהפיץ לעובדים, ובו ביקש להודות להם על תקופת העבודה המשותפת. עזיבתו של אלרום לא מגיעה בחלל ריק: בימים האחרונים חווה האתר גל פיטורים שכולל עובדים במחלקות השיווק והתוכן.
"אני מסיים את תפקידי כמנכ"ל וואלה, וזו הזדמנות עבורי לעצור לרגע ולהגיד לכם תודה. קודם כל לכם – האנשים שמרכיבים את הגוף הזה, מחזיקים אותו, דוחפים אותו, משקיעים בו, מטפלים בו, אוהבים אותו", כתב לעובדים והוסיף "2024 הייתה שנה יוצאת דופן. לא רק בזכות הסביבה המאתגרת שבה פעלנו – אלא למרות ובגללה. אני רוצה להודות לכם על מה שבנינו יחד – כל אחד בדרכו ובתחומו – ועל כך שנתתם לי להוביל את המקום הזה בתקופה כל כך משמעותית להתחדשות שלו".
אתר "וואלה" היה לא פעם בכותרות בעצמו, הן בפרשת תיק 4000, וחילופי כוח האדם שהגיעו בעקבותיו. בחודש דצמבר האחרון הודיעה העורך הראשי שלו, ערן טיפנברון על כוונתו לעזוב את תפקידו, ובחודש ינואר מונהאור צלקובניקלתפקיד העורך הראשי של האתר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)