"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טירוף הפורטנייט: מיליוני מעריצים חיכו לסנופ דוג ואמינם באירוע השנה
גדולי האמנים הופיעו באירוע וירטואלי לחשיפת פרק חדש במשחק המחשב • רגע לפני תחילת ההופעה, צופים בישראל דיווחו על לא מעט תקלות • מיכאל אלמוגי, גיימר נלהב, בן 48 משוהם: "הם עושים משהו ששום חברה לא עשתה"
אירוע החשיפה הווירטואלי של פורטנייט. צילום: פורטנייט

טירוף הפורטנייט: מיליוני מעריצים חיכו לסנופ דוג ואמינם באירוע השנה

גדולי האמנים הופיעו באירוע וירטואלי לחשיפת פרק חדש במשחק המחשב • רגע לפני תחילת ההופעה, צופים בישראל דיווחו על לא מעט תקלות • מיכאל אלמוגי, גיימר נלהב, בן 48 משוהם: "הם עושים משהו ששום חברה לא עשתה"

רוני שקדי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מיליוני אנשים התחברו הערב (מוצ"ש) ל״פורטנייט״ ברחבי העולם, זאת על מנת לצפות בהופעה של גדולי האמנים, מאמינם ועד לסנופ דוג, לקראת החשיפה של פרק חדש במשחק המחשב שנראה כי כל הורה בישראל מכיר.

אלא שרגע לפני תחילת ההופעה, צופים בישראל דיווחו על לא מעט תקלות. ״אני לא מצליח בכלל להפעיל את המשחק״, סיפר מיכאל אלמוגי בן ה-48 משוהם. אלא שכעבור כמה דקות, נראה שהשידור חזר. ״יש queue של 6 דקות כדי להכנס, אז נראה אם זה יעבוד בכלל״, הוא דיווח בלייב. ״בינתיים כולם מחכים, תמיד יש בעיות בכניסה לאירועים האלה - עשרות מליוני אנשים מחוברים. יש גם 8 שניות דילאיי״, הוא מספר.

גולש נוסף סיפר כי גם אצלו הפורטנייט קרס 16 דקות לפתיחת המשחק, לדבריו - כי אמינם וסנופ דופ נכנסו למשחק. אותו גולש דיווח שלקח לו 5 דקות להתחבר למשחק, כשעל פי הרושם שלו, יש מליוני משתמשים שמחוברים. אותו גולש סיפר כי הילדים שלו חיכו שבוע שלם להופעה, וכעת הם רואים את הדמויות של אמינם וסנופ דוג על המסך. לדבריו, ניתן לשחק עם הדמויות של הזמרים בפורטנייט.

המעריצים הישראלים התגברו על הדילאיי בשידור,

הכניסה למשחק

רגע לפני שיוצא הפרק השישי והחדש ב״פורטנייט״, הגולשים התחברו בציפייה למשחק והתגברו לבסוף על התקלות. ״אני חושב שכולנו בעיקר מחכים לעונה החדשה, שאמורה להחזיר מפות קודמות ולהמשיך את העלילה במשחק״, אומר מיכאל בן ה-48, גיימר נלהב. ״כל איוונט כזה הוא די רציני, והפעם עשו מחווה לראפר שהלך לעולמו, אז היה די מרגש. אני לא מכיר אותו או שמעתי עליו מעולם, אבל אני חטיאר זקן״, הוא אומר בהומור.

ההופעה הווירטואלית, שמשודרת בלייב ברחבי העולם, לא הייתה מלווה בקהל - אלא בדמויות וירטואליות במשחק. לכן, גם ההתלהבות של הצופים לא נשמעה, וגם לא מחיאות הכפיים לאומנים. מיכאל מסביר: ״אם מישהו צורח בהתלהבות, אז זה נשאר רק במסגרת הבית שלו״.

במקום אמן אחד, האירוע כלל הפעם ארבעה: סנופ דוג, אייס ספייס, אמינם ו-Juice WRLD, צילום: פורטנייט

הופעת הענק ששודרה היום, נקראת ״Remix: The Finale״, ונראה שההבדל הגדול בהשוואה להופעות קודמות, הוא בקנה המידה. במקום אמן אחד, האירוע כלל הפעם ארבעה: סנופ דוג, אייס ספייס, אמינם ו-Juice WRLD. כולם הוצגו בעונה הנוכחית של המשחק, ולאמינם היה גם אירוע סולו משלו רק לפני שנה). הדמויות של אותם כוכבים אף הופיעו עם מיקומים על המפה במשחק.

״בגדול, ׳אפיק גיימס׳, המפתחים והמפעילים של המשחק פורטנייט - יוצרים סוג של מטאוורס. הם נותנים למפתחים כלים ואפשרויות לבנות עולמות שלמים דרך ה׳משחק׳ שלהם״, מיכאל מסביר. ״הם פיתחו את מנוע המשחקים אולי הכי משוכלל כרגע. הם נותנים למפתחים כלים ליצור כל מה שהם רוצים, ואפשרות גם להשתמש בפלטפורמת המשחק שלהם ולשתף את העולמות האלה. זה משהו ששום חברה לא עשתה״, הוא אומר לבסוף.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...