אורי גלר:"החייזרים השתלטו על וואטסאפ"

המנטליסט הוותיק התייחס לתקלה שחוו משתמשי האפליקציה • "הם לא יפלשו, הם יבואו בשלום", אמר

אילוסטרציה. צילום: אי.פי.אי

אם גם אתם חוויתם אתמול (רביעי) רגעים ארוכים של תסכול, זעם וייאוש כשאפליקציית הוואטסאפ קרסה והותירה אתכם עם וי שחור בנשמה במשך קרוב לשעה, את התביעה הייצוגית על אובדן הקשר עם העולם החיצון אתם מוזמנים להגיש דווקא לחייזרים, כך לפחות טוען אורי גלר.

מארק צוקרברג (ארכיון)

המנטליסט הידוע העלה אמש פוסט קצר לפייסבוק ולאינסטגרם שלו, בו כתב כי החייזרים השתלטו על וואטסאפ ועל רשתות חברתיות אחרות ואף הזהיר: "קריסה ענקית בקרוב. תזכרו מה שאמרתי".

אורי גלר, צילום: עופר חן

כצפוי, ההצהרה הלא קונבנציונלית מצד גלר (76) ייצרה לא מעט תגובות, רבות מהן ציניות ולגלגניות. "החייזרים המגניבים עברו לת'רדס", התבדחה גולשת, "וואטסאפ זה לחייזרים לא מגניבים שעושים שימוש בטכנולוגיה ישנה". "המסר הזה הוא רק עבור אנשים שמסוגלים לקלוט תדרים גבוהים ומבינים מה קורה במטריקס", כתב גולש משועשע נוסף.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Uri Geller (@theurigeller)

"אני מקווה שלפחות מדובר בחייזרים ידידותיים שיעזרו לנו", הוסיפו אחרים. "הם בוודאות יותר מתקדמים מאיתנו אז אין להם כל סיבה לבוא לפה במטרה לגרום לנו נזק", כתבה עוקבת. "את צודקת", כתב לה גלר, "אבל הם עדיין צריכים משאבים מסוימים מאיתנו. הם לא יפלשו, הם יבואו בשלום", סיכם במסר מרגיע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר