"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מוכנים להצביע? באוסקר הקרוב גם אתם תוכלו לבחור זוכה
לראשונה בתולדות האקדמיה האמריקנית, יוכלו הצופים לבחור זוכה בפרס מיוחד שיוענק על ידי הקהל • שלושה מהמצביעים יזכו בפרס שווה במיוחד – להגיש פרס בטקס של השנה הבאה • וגם: הוכרזו שמות מנחות האוסקר הקרוב • רוצים להצביע ולהשפיע? ככה תעשו את זה
פסל של פרס האוסקר בטקס של שנת 2020| צילום: איי.אף.פי.

מוכנים להצביע? באוסקר הקרוב גם אתם תוכלו לבחור זוכה

לראשונה בתולדות האקדמיה האמריקנית, יוכלו הצופים לבחור זוכה בפרס מיוחד שיוענק על ידי הקהל • שלושה מהמצביעים יזכו בפרס שווה במיוחד – להגיש פרס בטקס של השנה הבאה • וגם: הוכרזו שמות מנחות האוסקר הקרוב • רוצים להצביע ולהשפיע? ככה תעשו את זה

,עודכן
0השמעה

כ-10,000 אנשי קולנוע נמנים עם חברי האקדמיה האמריקנית, שמחלקת את האוסקר היוקרתי – כנראה הפרס הנחשב ביותר בתעשיית הבידור.בעוד כחודש וחצי, יתקיים הטקס בפעם ה-94, ולראשונה תיכנס קטגוריה חדשה שבה לא חברי אקדמיה יבחרו את הזוכה בה – אלא אתם, הקהל.

החל מאתמול (שני), משתמשי טוויטר יוכלו להצביע עבור הסרטים האהובים עליהם ביותר משנת 2021, גם אם אותם סרטים לא קיבלו אף מועמדות לאוסקר. הגולשים יצטרכו להשתמש בהאשטאג #OscarFanFavorite, והסרט שיקבל את מרב הקולות עד ה-3 במרץ יקבל את הפרס המיוחד עם שאר פרסי האקדמיה ב-27 במרץ. הגולשים יוכלו גם לבחור את הסצנה האהובה עליהם ביותר, אם ישתמשו בהאשטאג #OscarsCheerMoment – והסצנות הנבחרות יוקרנו במהלך הטקס הקרוב.

Make movie history this year with#OscarsFanFavoriteand#OscarsCheerMoment.

Head tohttps://t.co/HjaTjZfexffor more information.pic.twitter.com/GCPtespLqP

— The Academy (@TheAcademy)February 14, 2022

אבל חוץ מזה שתוכלו לעזור לסרט האהוב עליכם מהשנה שעברה לקבל את הפרס, תוכלו אולי גם לזכות בפרס: שלושה מצביעים יזכו בפרס מנקר עיניים – הגשת פרס באוסקר של השנה הבאה, כשכל הוצאות הטיול ללוס אנג'לס יהיו על חשבון האקדמיה. שווה!

"באמצעות הפעילות הזו, לגולשים ברחבי העולם יהיו עכשיו עוד הזדמנויות לתקשר עם התוכנית בזמן אמת, למצוא קהילה להשתתף בה ולקחת חלק בחוויה בדרכים שהם לא יכלו לחוות בעבר", אמרה מריל ג'ונסון, סגנית שיווק הדיגיטל של האקדמיה האמריקנית.

האקדמיה תכננה לחלק פרס דומה כבר באוסקר 2019 במטרה לעודד צופי קולנוע שבוחרים ללכת בעיקר לסרטים עתירי תקציב לצפות בטקס, שהרייטינג שלו נמצא בירידה מתמדת בשנים האחרונות (הטקס האחרון זכה למספר הצופים הנמוך ביותר בהיסטוריית שידורי האוסקר). אבל לאחר ביקורת רבה שעוררה החלטה, התוכנית בוטלה – ולא הוצגה מחדש, עד עתה.

יזכה בקטגוריה החדשה? מתוך "ספיידרמן: אין דרך הביתה",צילום: מתוך הסרט

בתוך כך, הקומיקאיות איימי שומר ("אסון מהלך") ווונדה סייקס ינחו את הטקס הקרוב לצד השחקנית רג'ינה הול ("בוסית בקטנה") - כך פורסם רשמית מטעם האקדמיה. זו תהיה הפעם הראשונה מאז אוסקר 2018 שיהיו מנחים לאוסקר, שכן בשלושת הטקסים האחרונים רק הוגשו הפרסים לזוכים, בוצעו הופעות וכמה קטעי מעבר – מבלי שהיה מנחה שהוביל את הטקס.

וונדה סייקס (מימין), איימי שומר (במרכז) ורג'ינה הול (משמאל), שינחו את טקס האוסקר 2022,צילום: AP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו