"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לצד טום הנקס: הפרוייקט החדש של באד באני
רגע לפני ש"צעצוע של סיפור 5" מגיע לקולנוע, נודע המוזיקאי מצטרף לנבחרת שכוללת את טום הנקס, טים אלן וג'ואן קיוזאק • איזו דמות הוא ידבב ומתי הסרט צפוי לעלות לאקרנים?
באד באני. צילום: AP

לצד טום הנקס: הפרוייקט החדש של באד באני

רגע לפני ש"צעצוע של סיפור 5" מגיע לקולנוע, נודע המוזיקאי מצטרף לנבחרת שכוללת את טום הנקס, טים אלן וג'ואן קיוזאק • איזו דמות הוא ידבב ומתי הסרט צפוי לעלות לאקרנים?

סוכנויות הידיעות
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

דיסני ופיקסאר פרסמו את הטריילר הסופי ל"צעצוע של סיפור 5". בסרט החדש מציבה העלילה את וודי, באז שנות-אור וחבריהם בעימות ישיר עם עידן חדש של מסכים ומכשירים חכמים, כך לפי אתר בילבורד. החברות חשפו את דבר הצטרפותו של באד באני לצוות המדבבים בתפקיד פיצה קון אנטאוחוס.

דמותו של באד באני בסרט החדש היא חלק מקהילה קטנה אך חזקה של צעצועים נשכחים החיים במרחב גן נטוש, ואלה צפויים להיפגש עם וודי, באז וג'סי. הסרט מדגיש כיצד מכשירים אלקטרוניים תופסים את תשומת הלב של ילדים והופכים את שגרת המשחק שבעבר הובילו הצעצועים למשהו שעל הגיבורים להילחם כדי להשיב.

איש אשכולות. באד באני, צילום: AP

המוזיקאי עושה את הופעת הבכורה שלו בדיבוב בתור פרוסת פיצה בתוספת פפרוני ומשקפי שמש. דמות זו מתוארת כמסתורית, מגניבה מאוד, כריזמטית ומוחצנת. הוא ידבב את הדמות באנגלית, בספרדית לטינו-אמריקאית, ובספרדית, בדמות שצפויה למלא תפקיד חשוב בתוך קהילת ה"צעצועים הנשכחים". לצד באד באני, כל הקולות הוותיקים חוזרים: טום הנקס כוודי, טים אלן כבאז שנות-אור, וג'ואן קיוזאק בתפקיד ג'סי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...