"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ההמשך לסרט הפולחן בדרך אלינו - כך מאשרת הכוכבת

אן האת'ווי מאשרת ש"יומני הנסיכה 3" בדרך, אבל הצוות עדיין מחכה לתסריט הנכון לפני שייתנו אור ירוק רשמי • הסרט התעכב בשל ההאצה הפתאומית של "השטן לובשת פראדה 2" בכיכובה שמגיע בקרוב לקולנוע

,עודכן
0השמעה
יומני הנסיכה 2. צילום: יחצ

אן האת'אווייאישרה אתמול (שני) כי ההפקה של "יומני הנסיכה 3" מתקדמת. "אנחנו עובדים על זה כל הזמן", אמרה, תוך שהדגישה כי הסרט "לא קיבל אור ירוק עדיין". לדבריה, הצוות "צריך לחכות לתסריט הנכון", אך המטרה ברורה: "כולם רוצים את זה".

העיכוב נובע מהאצה בלתי צפויה של "השטן לובשת פראדה 2", שתפס משאבים באופן שלא אפשר להתמקד בשני הפרויקטים במקביל.

אן האת'אוויי,צילום: רויטרס

לאחר שחזרה לתפקיד אנדי סאקס לצילומים בקיץ 2025, הוסטה תשומת ליבה של האת'וואיי להשלמת הסרט ולקידומו. כעת, לאחר שיגיע לאקרנים ב-1 במאי, מתכוונת השחקנית להעביר את המיקוד ל"יומני הנסיכה 3".

כבר ב-2022 דווח כי דיסני מפתחת המשך לזיכיון "יומני הנסיכה", מה שהכשיר את הקרקע לציפיות הגבוהות של המעריצים.

כריס פיין,

גם הסופרת מג קאבוט, שספריה היוו את הבסיס לסדרת הסרטים, סיפקה עדכונים מבטיחים. בהופעה ב-BookCon בניו יורק אמרה לנוכחים כי "יש תפקיד לכולם" ו"כולם צריכים להגיע". לאחר שאישרה את מעורבותו של רוברט שוורצמן, התייחסה גם להשתתפותו האפשרית של כריס פיין ואמרה: "למרות שהוא אומר שלא - הוא כן".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר