"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אילון מאסק זועם על הוליווד: "איבד את היושרה"

ליהוק אפשרי לסרט המדובר "האודיסאה" של כריסטופר נולאן, הצליחה לעורר את חמתו של הטרול הכי גדול בטוויטר • מאסק הוא לא היחיד וגולשים רבים יצאו נגד הבחירה בשחקנית לופיטה ניונגו, שצפויה לגלם את דמותה של הלנה מטרויה

,עודכן
0השמעה
אילון מאסק דחה הגעה. צילום: AP

בימים האחרונים הרשת גועשת סביבליהוק אפשרי לסרט "אודיסאה"של כריסטופר נולן, אחד הסרטים המצופים ביותר בשנה הקרובה. רשימת הכוכבים בסרט ארוכה מאוד וכוללת, בין היתר את מאט דיימון, שרליז ת'רון, אן האת'ווי, תום הולנד, זנדאיה, רוברט פטינסון ועוד רבים וטובים.

לופיטה ניונגו. ליהוק שנוי במחלוקת,צילום: AP

כל שחקן קיבל דמות, אולם רק אחת נותרה בסימן שאלה: לופיטה ניונגו. מגזין "וראיטי" דיווח בנובמבר 2024 שנולאן וניונגו עובדים על פרויקט משותף ולפי שלל ספקולציות, היא צפויה לגלם את דמותה של הלנה מטרויה. גולשים ברשתות החברתיות זעמו על הליהוק וטענו שניונגו לא יכולה לגלם דמות שתוארה כ"בהירות עור, בלונדינית ובעלות פנים שהשיקו אלף ספינות" - כל כך יפה, עד שגברים יצאו למלחמה בגללה.

Diane Kruger as Helen of Troy in the movie "Troy" on the left and on the right we have Lupita Nyong'o as the same character in Christopher Nolans "The Odyssey"

If I say anything more I will get banned..pic.twitter.com/pfIfReUOZp

— Grifty (@TheGriftReport)January 31, 2026

בראש הטרולים עומד אילון מאסק, שהחליט לקחת חלק בחגיגה וצייץ "כריסטופר נולאן איבד את היושרה שלו". גולשים אחרים השוו בין ניונגו לשחקנית דיאן קרוגר, שגילמה את דמותה של הלנה בסרט "טרויה". נוספים טענו שנולאן נכנע לתרבות ה-WOKE אולם לצידם, היו מי שחשבו שמדובר בליהוק ראוי: "

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר