אזהרה: הידיעה הבאה מכילה ספוילרים לסרט "הנוקמים: עלייתו של דוקטור דום". הקריאה על אחריותכם בלבד.
במהלך ראיון עם כתב הבידור ג'ייק המילטון, כשדיברו על האפקטים המיוחדים בסרטיו הקודמים, אמר סר איאן מקלן: "אני חושב שהיום דברים הרבה יותר קלים. אם כי הרסתי את ניו ג'רזי לפני כמה ימים... או, רגע, כנראה שלא הייתי צריך לספר את זה".
מדובר בספוילר משמעותי לסרט הקרב "הנוקמים: עלייתו של דוקטור דום". המעריצים זיהו מיד את חשיבות המיקום - ניו ג'רזי היא ביתה של מיס מארוול, אחת הדמויות המרכזיות ביקום מארוול.
זהו סרטו הראשון של מקלן בתפקיד מגנטו מאז "אקס-מן: העתיד שהיה" משנת 2014. הסרט החדש צפוי לאחד את דמויות אקס-מן הוותיקות עם גיבורי MCU הנוכחיים במאבק נגד דוקטור דום, שיגולם על ידי רוברט דאוני ג'וניור.
דאוני ג'וניור, שזכה למעמד אגדי ביקום מארוול בזכות תפקידו כטוני סטארק/איירון מן, עובר הפעם לצד האפל ומשחק נבל מסתורי. פרטים על הדמות שלו בסרט עדיין נשמרים בסוד.
כשנשאל באותו ראיון מה למד על הדמות שלו, אריק לאנשר (מגנטו), סיפר מקלן שהופתע לגלות עד כמה הדמות אהובה על הקהל. "חשבתי שהוא הנבל, אבל מתברר שאנשים ממש אוהבים את הגישה שלו לחיים", אמר.
לגבי העבודה בסט, שיתף מקלן: "היה כיף לעבוד עם כל השחקנים הצעירים האלה שכל כך בטוחים בעצמם ובדמויות שכבר שיחקו בהרבה מאוד סרטים אחרים. פטריק (סטיוארט) ואני הגענו כוותיקים, אבל הם היו מלאי כבוד - נתנו לנו לשבת בכיסאות הכי נוחים וכל זה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
