"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"ייתכן שארגיז מעריצים": תהפוכות בסרט "מלחמת הכוכבים" הבא
הבמאי טאיקה ואיטיטי דיבר על חידוש מהותי בפרנצ'ייז • "אני רק מנסה להחזיר את ההומור והכיף של הסרטים המקוריים"
מלחמת הכוכבים. צילום: יח"צ

"ייתכן שארגיז מעריצים": תהפוכות בסרט "מלחמת הכוכבים" הבא

הבמאי טאיקה ואיטיטי דיבר על חידוש מהותי בפרנצ'ייז • "אני רק מנסה להחזיר את ההומור והכיף של הסרטים המקוריים"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

"אני רק מנסה לשמור על ההומור של הסרטים המקוריים", אמר הבמאי טאיקה ואיטיטי על סרט"מלחמת הכוכבים"שהוא יביים. "זה מה שאני זוכר מהם. הסיכונים גבוהים והרבה דברים רציניים קורים, אבל יש בסרטים האלה גם כיף. זה מה שאני מנסה להחזיר", הוסיף, כך לפי ComingSoon.net.

חברת ההפקות לוקאספילם עוברת לאחרונה שינויים משמעותיים בהנהלה. קתלין קנדי אישרה שתפרוש מתפקידה לאחר כמעט 15 שנים בראש החברה. דייב פילוני, שכיהן כבר כנשיא ומנהל קריאייטיב, ולינווין ברנן, שקודמה לאחרונה, יכנסו לנעלי ההנהלה. פילוני אמון על מספר סרטים שמתוכננים לצאת לאקרנים, ביניהם הסרט של ואיטיטי שטרם נקבע לו שם.

האריסון פורד, קארי פישר ומארק המיל ב"מלחמת הכוכבים",צילום: אי. פי

"טאיקה הגיש תסריט. הוא נהדר ומצחיק, והפרויקט עדיין מאוד חי", אמרה קנדי. היא הבהירה שכמה פרויקטים שפותחו בתקופת כהונתה, כולל זה של ואיטיטי, ימשיכו להתקדם.

ואיטיטי גם ציין את דארת' ויידר כנבל האהוב עליו, כי "הוא מגלם את הסיוט הגרוע ביותר של כל ילד: ההורים שלך הופכים להיות נגדך ואתה לא יכול להחזיר אותם. הסיפור צריך להיות עצמאי במידה מסוימת כדי לעמוד בפני עצמו", הוסיף, תוך שהודה שהגישה הזו עלולה "לעצבן מעריצים".

"מלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר",צילום: יחצ

לוקאספילם כבר הכריזה כי "המנדלוריאן וגרוגו" ייצא לאקרנים במאי 2026 ו"מלחמת הכוכבים: סטארפייטר" במאי 2027. לסרטו של ואיטיטי טרם נקבעו תאריך יציאה, צוות שחקנים או תקציר עלילה. הוא יביים את הסרט על פי תסריט של טוני מקנמרה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו