"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
הכוכבת מסבירה: למה עדיף לעשות סצינות אינטימיות עם זרים
ג'ניפר לורנס מועמדת לגלובוס הזהב על תפקידה כאם הסובלת מדיכאון לאחר לידה • בראיון חדש היא מספרת למה סצנות האהבה עם רוברט פטינסון היו קלות מאשר אלה עם ג'וש האצ'רסון ב"משחקי הרעב"
ג'ניפר לורנס. צילום: EPA

הכוכבת מסבירה: למה עדיף לעשות סצינות אינטימיות עם זרים

ג'ניפר לורנס מועמדת לגלובוס הזהב על תפקידה כאם הסובלת מדיכאון לאחר לידה • בראיון חדש היא מספרת למה סצנות האהבה עם רוברט פטינסון היו קלות מאשר אלה עם ג'וש האצ'רסון ב"משחקי הרעב"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

ג'ניפר לורנסזכתה למועמדות לפרסגלובוס הזהבלשחקנית הראשית בדרמה על תפקידה בסרט "Die My Love". הסרט מתמקד בגרייס, אם צעירה המתמודדת עם דיכאון לאחר לידה ופסיכוזה. הסרט נפתח בסצנה שבה לורנס מופיעה עירומה כשהיא בהיריון עם ילד שני.

הבמאית לין רמזי החלה את הצילומים עם סצנת אהבה שכונתה "סצנת הנמר". "האמת שזה היה יותר קל ככה, כי רוברט ואני לא הכרנו אחד את השני, וזה דווקא טוב יותר", אמרה לורנס בהתייחס לשותפה לסרט, רוברט פטינסון, לפי E! Online.

רוברט פטינסון,צילום: Jordan Strauss/Invision/AP

"למשל ב'משחקי הרעב', אני וג'וש האצ'רסון היינו צריכים להתנשק וזה היה... תארו לכם את זה. זה הרבה יותר מוזר. אז כן, לעשות את זה עם זר זה עדיף", היא המשיכה, בהתייחס לחברות רבת השנים בינה לבין האצ'רסון.

פטינסון הודה כי גם הוא חש אי נוחות דומה, דבר שלדבריו יצר אמון הדדי בינו לבין לורנס במהלך הסצנות התובעניות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו