אופס: מפגינים אנטי-ישראלים רצו למחות מול גל גדות - אך עשו זאת מול הכפילה שלה

פעילים אנטי-ישראלים התייצבו באתר צילומים במדינה במטרה למחות נגד גל גדות • בפועל, הכוכבת הישראלית כלל לא הייתה במקום • הסרט החדש: מותחן אמריקאי בו גדות מגלמת עורכת דין

סטודנטים במחאות פרו-פלשתיניות בלונדון (ארכיון). צילום: אי.אפ.פי

שני מפגינים אנטי-ישראלים הופיעו אתמול (חמישי) ליד אתר צילומים בלונדון, שם צולמו סצנות לסרט "The Runner" בכיכובה של גל גדות. המפגינים, שציפו לראות את גדות עצמה, מצאו את עצמם מפגינים מול כפילת הסצנות שלה, שהייתה נוכחת במקום.

ההפגנה, שפורסמה באינסטגרם ונתמכה על ידי קבוצות פלשתיניות, התקיימה ליד תעלת מים בקמדן - המקום שבו צולמו סצנות לסרט. הסרט, בבימויו של קווין מקדונלד, הוא מותחן אמריקאי שבו גדות מגלמת עורכת דין מצליחה בלונדון, שנאלצת להימלט ברחובות העיר כדי להציל את בנה שנחטף. לצידה בסרט משחק השחקן הבריטי המפורסם דמיאן לואיס.

גל גדות על והכפילה על הסט, צילום: שמור במערכת

ההפגנה התארגנה לאחר שפורסמו שמועות על הגעתה הצפויה של גדות לצילומים. קבוצת "Youth Demand" קראה למפגינים להגיע למקום, אך בסופו של דבר, הם מצאו את עצמם מפגינים מול כפילת הסצנות שלה בלבד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר