"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עקף את הסרט המצליח הקלאסי: "מרשעת" בהישג היסטורי אדיר
הפרויקט הקולנועי בכיכובן של אריאנה גרנדה וסינתיה אריבו מגיע לשיא מרשים נוסף, והפך לסרט המחזמר ועיבוד הברודוויי המכניס ביותר בהיסטוריה העולמית יותר מ"מאמא מיה" מ-2008 • הישגים אלה הם בשורות טובות ליוניברסל, שכן החלק השני צפוי לצאת ב-2025
"מרשעת". צילום: מתוך הסרט

עקף את הסרט המצליח הקלאסי: "מרשעת" בהישג היסטורי אדיר

הפרויקט הקולנועי בכיכובן של אריאנה גרנדה וסינתיה אריבו מגיע לשיא מרשים נוסף, והפך לסרט המחזמר ועיבוד הברודוויי המכניס ביותר בהיסטוריה העולמית יותר מ"מאמא מיה" מ-2008 • הישגים אלה הם בשורות טובות ליוניברסל, שכן החלק השני צפוי לצאת ב-2025

דור גבאי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

"מרשעת", הסרט המדובר של התקופה האחרונה, הוא רשמית סרט המחזמר ועיבוד הברודוויי המכניס ביותר בהיסטוריה העולמית, ועוקף את "מאמא מיה" משנת 2008.

"מרשעת" גרף 634 מיליון דולר ברחבי העולם אחרי שישה שבועות מאז יציאתו, בעוד ש"מאמא מיה" צבר 611 מיליון דולר בסיום תקופת הקרנתו בקולנוע. "מרשעת", בכיכובן של אריאנה גרנדה וסינתיה אריבו, הרוויח 424 מיליון דולר בצפון אמריקה, ולפני מספר שבועות עקף את "גריז" משנת 1978 (188.62 מיליון דולר) כעיבוד הברודוויי המצליח ביותר בקופות ארה"ב.

"מרשעת" גרף 634 מיליון דולר ברחבי העולם אחרי שישה שבועות מאז יציאתו, צילום: מתוך הסרט

הישגים אלה הם בשורות טובות ליוניברסל, שכן החלק השני של המחזמר בתקציב הגבוה, "מרשעת: לנצח", יוצא ב-2025. שיא זה ראוי לציון גם מכיוון שהוא מנוגד למגמה האחרונה של עיבודי במה שלא זכו לצפייה רבה, כולל "הצבע ארגמן" (2023), "סיפור הפרברים", "אוון הנסן היקר" ו"שכונה על הגובה" (2021).

כזכור, הסרט גרף הכנסות של יותר מ-150 מיליון דולר בכל העולם אחרי סוף שבוע אחד בלבד, מתוכם יותר משני מיליון שקלים בישראל, מה שהופך אותו לפתיחה הגדולה ביותר לסרט המבוסס על מחזמר בכל הזמנים.

"מרשעת" עקף את "מאמא מיה!" בשיא ההכנסות לעיבוד ברודוויי, צילום: IMDB

בינתיים, "סוניק - הסרט 3" של פרמאונט קבע שיא בסדרה עם 74 מיליון דולר בפתיחה הבינלאומית שלו, הפתיחה הגדולה ביותר בחו"ל בסדרת הסרטים המשפחתית. מספר זה נופח מעט כדי לכלול הקרנות מקדימות. עם זאת, הנתון לשלושה ימים עדיין גבוה משמעותית מהסרט הקודם בסדרה. במקביל, הסרט "מופאסה: מלך האריות" של דיסני מתאושש אחרי התחלה קשה, עם מכירות כרטיסים של 328 מיליון דולר ברחבי העולם עד כה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...