"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לצד דסטין הופמן: ליאור רז לוהק לסרט בינלאומי חדש
היוצר וכוכב "פאודה" לוהק להפקה היוקרתית של מותחן הפשע "Tuner", שצילומיו מתקיימים בימים אלה בטורונטו שבקנדה • רז מצטרף לקאסט המרשים של הסרט, בבימויו של הבמאי הקנדי-יהודי זוכה האוסקר דניאל רוהר
ליאור רז. צילום: אוהד רומנו

לצד דסטין הופמן: ליאור רז לוהק לסרט בינלאומי חדש

היוצר וכוכב "פאודה" לוהק להפקה היוקרתית של מותחן הפשע "Tuner", שצילומיו מתקיימים בימים אלה בטורונטו שבקנדה • רז מצטרף לקאסט המרשים של הסרט, בבימויו של הבמאי הקנדי-יהודי זוכה האוסקר דניאל רוהר

ענבל חייט
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

הקריירה הבינלאומית שלליאור רזממשיכה לנסוק ולספק רגעים של גאווה בימים לא פשוטים. לאחר שיצא הטריילר לסרט המדובר "גלדיאטור 2" בבימויו של רידלי סקוט, שעתיד לצאת לאקרנים בנובמבר הקרוב, כעת נודע כי רז לוהק להפקה בינלאומית יוקרתית נוספת – מותחן הפשע "Tuner", שצילומיו מתקיימים בימים אלה בטורונטו שבקנדה, כך לפי אתר התרבות דדליין.

רז מצטרף לקאסט המרשים של הסרט בבימויו של הבמאי הקנדי-יהודי זוכה האוסקר דניאל רוהר ("נבלני"), הכולל את השחקן זוכה האוסקר, האמי וגלובוס הזהב דסטין הופמן ("איש הגשם", "קרמר נגד קרמר", "פגוש את הפוקרס"), ליאו וודול ("הלוטוס הלבן", "יום אחד"), טובה פלדשו ("לנשק את ג'סיקה צ'סטיין", "תמונות מחיי נישואין"), ז'אן רנו ("לאון", "צופן דה ווינצ'י") והוואנה רוז לו ("Bottoms", "No Exit").

"Tuner" הוא מותחן פשע בהשראת ג'אז, המשלב אהבה ואובדן, ומספר את סיפורו של מכוון פסנתרים מוכשר (וודול), שחייו מתהפכים כאשר הוא מגלה שכישוריו המדויקים בכיוונון פסנתרים יכולים לשמש גם לפריצת כספות. את הסרט מפיקות ג'ואן סלר ולילה יעקב, כאשר על ההפקה וההפצה אמונים שני אולפנים: Black Bear האמריקני המייצג את הזכויות הבינלאומיות, ו-Elevation Pictures הקנדי.

רז מוכר כיוצר והשחקן הראשי בסדרה המצליחה "פאודה", אותה יצר עם אבי יששכרוף ונמכרה לנטפליקס. עוד לקח חלק בהפקות בינלאומיות נוספות דוגמת "מבצע פינאלה", "מריה מגדלנה", "מחתרת השישה", ו"פגע וברח" - שיתוף פעולה נוסף שלו עם יששכרוף עבור נטפליקס, עליו עבדו לצד התסריטאיות האמריקניות דון פרסטביץ' וניקול יורקין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...