"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הסרט החדש של ספיידרמן מסחרר, סוחף ומלא דמיון

"ספיידרמן: ברחבי ממדי העכביש" הוא סיקוול מושקע שמענג את האישונים מתחילתו ועד סופו • עם דמויות חדשות כמו ספיידר־וומן הרה (איסה ריי) וספיידר פאנק (דניאל קלויה) שגונב את ההצגה, נשאר רק לחכות לסרט ההמשך שייצא בעוד כמה חודשים

,עודכן
0השמעה
מצליח גם לגעת בסוגיות של התבגרות והורות. מתוך הסרט

סרט האנימציה "ספיידרמן: ממד העכביש" היה הפתעה אדירה ומשמחת כאשר עלה על המסכים לפני חמש שנים. מעבר לכך שהוא התגלה כסרט ספיידרמן יוצא מן הכלל, שהפליא לרענן את הנוסחה ולהזריק אנרגיה אל תוך הסיפור המוכר לעייפה, בשנים האחרונות הוא גם מסתמן כסרט סופר משמעותי ומשפיע.

בין השאר, סגנון האנימציה הייחודי, הפרוע ומלא החיים שלו הסתנן אל תוך "חתול במגפיים: משאלה אחת ודי" ואל תוך הגרסה החדשה של "צבי הנינג'ה" (שתעלה לאקרנים באוגוסט), וגימיק המולטיוורס שעמד במרכזו הפך לאופנה הלוהטת של ז'אנר גיבורי העל. כעת נשאלת השאלה: האם סרט ההמשך הבלתי נמנע יצליח לענות על הציפיות הגבוהות ולשמור על הרמה?

ספיידרמן: ברחבי ממדי העכביש - טריילר חדש מתורגם

התשובה הקצרה היא "חד־משמעית כן". "ספיידרמן: ברחבי ממדי העכביש" הוא סיקוול מושקע, מסחרר וסוחף לחלוטין שמענג את האישונים מתחילתו ועד סופו. הוא גדול יותר, מסובך יותר ושאפתני יותר מקודמו, ומכיוון שסרט המשך נוסף ייצא לאקרנים בעוד כתשעה חודשים, הוא גם מסתיים בשיא המתח ומבטיח ש"המשך יבוא".

אבל באותה נשימה, הוא גם מלא דמיון וגדוש ברגש, יש בו כמות מטורפת של אינפורמציה והסחות דעת, והוא לגמרי עומד בפני עצמו. השעתיים פלוס שהוא נמשך עברו לי בצ'יק, והאמת היא שממש לא הייתי מתנגד לצפות בו שוב. פשוט אי אפשר לקלוט ולעבד את כל הפרטים בצפייה אחת.

אם בפעם הקודמת גיבורנו מיילס מורלס (שאמיק מור) זכה לכך ששלל ספיידרמנים מיקומים מקבילים יבקרו אותו בעולמו, הרי שהפעם מיילס וחברתו הטובה גוון סטייסי/ספיידר וומן (היילי סטיינפלד) נאלצים לצאת ולבקר אותם ביקומים המקבילים שלהם - וזאת על מנת לעצור נבל־על בשם "הכתם" (ג'ייסון שוורצמן), שמסוגל לקפץ בין ממדים.

דמויות חדשות שמצטרפות להרפתקה הנוכחית כוללות ספיידר־וומן הרה (איסה ריי), את ספיידרמן 2099 (אוסקר אייזק), שהוא גם ערפד וגם נינג'ה, ואת ספיידר פאנק (דניאל קלויה), שגונב את ההצגה. העלילה המפותלת והסבוכה גם מוצאת את הזמן ואת המקום לגעת בסוגיות של התבגרות והורות (ועושה זאת בדיוק ובתבונה). בשורה התחתונה, מדובר בחגיגה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר