"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הכל נשאר במשפחה: נטע גרטי תשחק בסרט החדש של תום נשר
כשני עשורים לאחר שפרצה ב"סוף העולם שמאלה" של אבי נשר, השחקנית תשתתף בסרט החדש של בתו • בלב הסרט נמצאת ענבר, שמפתחת מערכת יחסים טעונה עם בת זוגו של אחיה שמת בפתאומיות
נטע גרטי, ב-2020. צילום: אפרת אשל

הכל נשאר במשפחה: נטע גרטי תשחק בסרט החדש של תום נשר

כשני עשורים לאחר שפרצה ב"סוף העולם שמאלה" של אבי נשר, השחקנית תשתתף בסרט החדש של בתו • בלב הסרט נמצאת ענבר, שמפתחת מערכת יחסים טעונה עם בת זוגו של אחיה שמת בפתאומיות

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כמעט 20 שנה לאחר שפרצה בסרט "סוף העולם שמאלה" של אבי נשר, נטע גרטי תככב ב"סוף סוף", סרט הביכורים שלתום נשר, בתו של הבמאי הישראלי המצליח. בכך, הושלמו הליהוקים לסרט, שבו ישתתפו גם ליה אללוף, דריה רוזן, יעקב זדה דניאל, אופק פסח ועוד.

עלילת הסרט עוקבת אחר ענבר, שאחיה הצעיר והאהוב מת בפתאומיות. את החוסר הגדול בחלל שהוא הותיר אחריו היא מנסה למלא באמצעות מערכת יחסים אפלה וטעונה עם בת הזוג שלו, שעל קיומה היא גילתה רק לאחר מותו.

תום נשר, צילום: שי פרנקו

"'סוף סוף' הוא סרט צבעוני, נועז, פרובוקטיבי, מצחיק ובעיקר מלא חיים", אמרה נשר. "אולי זה נשמע קצת אירוני, שסרט בו הגיבור מת בפתיחת הסיפור, יהיה סרט מלא חיים. אך החיים שלי נותרו חיים, גם אחרי המוות של אחי האהוב (הכוונה לארי נשר, שנהרג בתאונת דרכים ב-2018). "חיים מלאי צבעים ואפשרויות, אורות מסיבה, מוזיקה בפול ווליום, חושניות וחברות אמת. וכך, גם החיים עבור גיבורותינו – ענבר ומאיה".

הסרט יופץ בהמשך בבתי הקולנוע על ידי סרטי יונייטד קינג, בין השותפות להפקתו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...