"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו ברגע ההכרזה

גיבורת על: שירה האס מצטרפת לסרטי מארוול

גל גדות לא לבד - השחקנית בת ה-27 תגלם גיבורת על ישראלית בשם סברה בסרט הרביעי בסדרת סרטי ״קפטן אמריקה" • פריצת הדרך שלה מחוץ לגבולות ישראל היה כשכיכבה בסדרה "המורדת" בנטפליקס

,עודכן
0השמעה
השחקנית שירה האס, צילום: גדעון מרקוביץ'

השחקנית שירה האס לוהקה ל"קפטן אמריקה" של מארוול ותגלם גיבורת על ישראלית בשם סברה.

השחקנית בת ה-27 תגלם גיבורת על ישראלית בשם סברה בסרט הרביעי בסדרת סרטי ״קפטן אמריקה״. שמה האמיתי הוא רות בת שרף, והיא סוכנת העל האנושית הראשונה ששירתה במוסד. הדמות הופיעה בקומיקס של הענק הירוק בישראל - לראשונה ב-1980 ונלחמה בו.

ההכרזה על שירה האס, צילום: דודי כספי

Shira Haas has been cast as Sabra in Captain America 4: New World Order. In the comics, Sabra AKA Ruth Bat-Seraph was born in Israel and is a member of the Israeli secret service known as Mossad.pic.twitter.com/kvvf6XNQM3

— The Marvel Bulletin (@marvelbulletin_)September 10, 2022

את פריצת הדרך שלה מחוץ לגבולות ישראל עשתה האס כשכיכבה בסדרה "המורדת" בנטפליקס. האס היא הישראלית הראשונה שהייתה מועמדת לפרס אמי בקטגוריית "השחקנית הראשית המצטיינת במיני-סדרה או בסרט", ומועמדת בתחרות פרס גלובוס הזהב לשנת 2021.

Fantastic news! Marvel Studios revealed that acclaimed Israeli Actress@shirahaaswill join the#MarvelCinematic Universe, playing an Israeli superhero “#Sabra” in the newest Captain America movie.

Mazal tov Shira! We are so proud! 🇮🇱🦸‍♀️#D23Expopic.twitter.com/fft5dc8aXc

— StandWithUs (@StandWithUs)September 10, 2022

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר