"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לא תאמינו באיזה סכום נמכרה חוברת הקומיקס הראשונה של סופרמן

עותק נדיר של חוברת הקומיקס האייקונית משנת 1939 נמכר במחיר שיא עולמי חדש במכירה פומבית בדאלאס • החוברת התגלתה בקופסת קרטון בבית בקליפורניה

,עודכן
0השמעה
סופרמן מס' 1 משנת 1939. צילום: Heritage Auctions

עותק של סופרמן מס' 1 משנת 1939 נמכר ב-9.12 מיליון דולר במכירה פומבית של Heritage Auctions בדאלאס, וקבע שיא חדש למחיר הגבוה ביותר ששולם אי פעם עבור חוברת קומיקס. השיא הקודם עמד על 6 מיליון דולר עבור אותה חוברת.

החוברת שהביאה את מחיר השיא התגלתה בקופסת קרטון מתחת לעיתונים ישנים בבית בצפון קליפורניה. שלושה אחים גילו אותה בזמן שפינו את עזבונה של אמם המנוחה. היא רכשה את החוברת בעשרה סנט כשהייתה בת תשע בסן פרנסיסקו, וסיפרה לילדיה כי קומיקסים נדירים נמצאים "איפשהו" בבית.

הופעתו הראשונה של סופרמן,צילום: יחצ

סופרמן, שנוצר על ידי הסופר ג'רי סיגל והאמן ג'ו שוסטר, הופיע לראשונה רק שנה קודם לכן. סיגל ושוסטר מכרו מאוחר יותר את כל הזכויות על סופרמן ל-DC Comics תמורת 130 דולר והרוויחו 10 דולר לכל עמוד שציירו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר