"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מארזים ששווה לקנות: אמנים בעלי צרכים מיוחדים מעצבים
לקראת פסח מציע מיזם חדש לרכוש מארזי שי חגיגיים הכוללים מוצרי מזון או קוסמטיקה, שאותם עיצבו אמנים מיוחדים • ביניהם תמצאו את הדר זיסמן שלוקה בתסמונת רט, וניר שלו שלוקה בשיתוק מוחין, וזכה בעבר בפרס "אמן צעיר"
מארזי גלילי'ס לפסח

מארזים ששווה לקנות: אמנים בעלי צרכים מיוחדים מעצבים

לקראת פסח מציע מיזם חדש לרכוש מארזי שי חגיגיים הכוללים מוצרי מזון או קוסמטיקה, שאותם עיצבו אמנים מיוחדים • ביניהם תמצאו את הדר זיסמן שלוקה בתסמונת רט, וניר שלו שלוקה בשיתוק מוחין, וזכה בעבר בפרס "אמן צעיר"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אם תכננתם לקנות מארזי מתנה לחג, תוכלו הפעם גם ליהנות ממארז מיוחד וגם להעניק למיזם החברתי שלגלילי'סבשיתוף GIVE and ART, שמשתף אמנים עם צרכים מיוחדים בעיצוב המארז, והם מקבלים חלק מההכנסות.

מארזי השי של גלילי'ס, מיזם חברתי של קבוצת מורז צמחי מרפא, נעים בין 30-168 שקלים ומכילים מוצרים שונים, וביניהם מאכלים כשרים לפסח - ממרחים, יינות, שמן זית, קונפיטורות, וגם מוצרי קוסמטיקה. בין האמנים שמשתתפים במיזם נמצאת גם הדר זיסמן, שמציירת עם העיניים. זיסמן לוקה בתסמונת רט, לא מדברת וגם לא יכולה להניע את הידיים. העיניים שלה הן הכלי שאיתו היא מתנהלת בעולם: כותבת, מציירת ומתקשרת.

סנדריה גלילי'ס, צילום: יח"צ

גם ניר שלו בן ה-42 משתתף במיזם. שלו לוקה בשיתוק מוחין ובחירשות מינקות. למרות מגבלותיו נחשף בגיל 15 לעולם האומנות ככלי לביטוי עצמי ודרך לשילוב בחברה. תהליך חניכתו כצייר עבר מספר שלבים, כולם מחוץ למוסדות המקובלים בעבודה אישית עם אומנים שונים,ביניהם הצייר פרחי ז"ל והפסל צבי לחמן. בשנים האחרונות הוא עובד בהדרכתו והמקצועית של הצייר דוד בוסקוביץ המהווה לניר שותף ורע. שלו זכה בפרס "אמן צעיר" של מפעל הפיס, ומאחוריו סדרה של תערוכות שהציג ברחבי הארץ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...