אם תכננתם לקנות מארזי מתנה לחג, תוכלו הפעם גם ליהנות ממארז מיוחד וגם להעניק למיזם החברתי של גלילי'ס בשיתוף GIVE and ART, שמשתף אמנים עם צרכים מיוחדים בעיצוב המארז, והם מקבלים חלק מההכנסות.
מארזי השי של גלילי'ס, מיזם חברתי של קבוצת מורז צמחי מרפא, נעים בין 30-168 שקלים ומכילים מוצרים שונים, וביניהם מאכלים כשרים לפסח - ממרחים, יינות, שמן זית, קונפיטורות, וגם מוצרי קוסמטיקה. בין האמנים שמשתתפים במיזם נמצאת גם הדר זיסמן, שמציירת עם העיניים. זיסמן לוקה בתסמונת רט, לא מדברת וגם לא יכולה להניע את הידיים. העיניים שלה הן הכלי שאיתו היא מתנהלת בעולם: כותבת, מציירת ומתקשרת.
גם ניר שלו בן ה-42 משתתף במיזם. שלו לוקה בשיתוק מוחין ובחירשות מינקות. למרות מגבלותיו נחשף בגיל 15 לעולם האומנות ככלי לביטוי עצמי ודרך לשילוב בחברה. תהליך חניכתו כצייר עבר מספר שלבים, כולם מחוץ למוסדות המקובלים בעבודה אישית עם אומנים שונים,ביניהם הצייר פרחי ז"ל והפסל צבי לחמן. בשנים האחרונות הוא עובד בהדרכתו והמקצועית של הצייר דוד בוסקוביץ המהווה לניר שותף ורע. שלו זכה בפרס "אמן צעיר" של מפעל הפיס, ומאחוריו סדרה של תערוכות שהציג ברחבי הארץ.

