"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לא משתמשים ברכבת הקלה? עכשיו יש לכם סיבה לבקר בה

הספרייה הלאומית מציגה לראשונה עותקי תצוגה מאוצרותיה בגוש דן, בשתי תחנות של הקו האדום • התערוכות הוקמו בשיתוף חברת תבל ומפגישות את הציבור עם פריטים נדירים מהמורשת הישראלית והיהודית

,עודכן
0השמעה
הגלריה ברכבת הקלה. צילום: חנה טייב

תחנותהרכבת הקלההפכו בימים אלה לא רק למרחב מוגן, אלא גם לגלריה. עותקי תצוגה גדולי ממדים של אוצרות נדירים מהספרייה הלאומית בירושלים מוצגים לראשונה בשתי תחנות מרכזיות של הקו האדום: תחנת שאול המלך בתל אביב ותחנת בן-גוריון בבני ברק.

התערוכות הן תוצר של שיתוף פעולה בין הספרייה הלאומית לחברת תבל, מפעילת הקו האדום מקבוצת אגד, ואצרו אותן קארין שבתאי מהספרייה הלאומית ואורית לוטרינגר מחברת תבל.

הגלריה ברכבת הקלה,צילום: חנה טייב

בין הפריטים המוצגים: כתב היד המקורי של ההמנון הלאומי "התקווה", העיתון שהודפס ביום הקמת המדינה, שירים בכתב יד של נעמי שמר וחנה סנש, מחברת ללימוד עברית של פרנץ קפקא, צילומים מראשית העיר תל אביב, כתבי יד של אייזיק ניוטון ומשנה תורה לרמב"ם עם איורים מצופי זהב מהמאה ה-14.

זו הפעם הראשונה שהספרייה הלאומית מציגה שתי תערוכות של עותקי תצוגה מאוצרות הספרייה הלאומית מירושלים, במרחב העירוני של גוש דן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר