"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איך הגיבה אמא של ג'יילו על הזוגיות המחודשת של בתה עם בן אפלק?

גוודלופה רודריגז, המאמא של ג'ניפר לופז, נותנת את ברכתה לזוג החדש-ישן, ומאושרת מכך שהשניים ממשיכים מאיפה שהפסיקו לפני שנים • רשמי מזה לא יכול להיות • וגם לילדים יש מה לומר בנושא

,עודכן
0השמעה
זוהרים ומאוהבים גם מחוץ לשטיח האדום. לופז ואפלק, צילום: Gettyimages

היקום עוד מסרב להתאושש מאחדהקאמבקים המשוניםשידע עולם התרבות-רכילות, והוא כמובן הגלגול החדש של מותג "בניפר" - ג'ניפר לופז ובן אפלק, בשבילכם.

אחרי שנצפו יחד מבלים במונטנה, תועדו כשהם נראים קרובים במיוחד ודווחו כמי שהולכים להתגורר קרוב זה לזו בקליפורניה, כעת מתגלים פרטים אודות הקשר בין אפלק למשפחתה של הזמרת.

"הם בלתי ניתנים להפרדה וזה הולך ממש טוב", אמר מקור מקורב לשניים לאתר "אי!". אותו מקורב גם סיפר כי ג'ני מהבלוק "מעולם לא הייתה מאושרת יותר, ויודעת שזה נועד להיות". בנוסף, נראה שאפלק קיבל את האישור המשמעותי ביותר בחייה של הכוכבת - הלוא הוא חיבתם של ילדיה, התאומים מקס ואמה בני ה-13. "הילדים שלה ממש אוהבים את בן וחושבים שהוא מצחיק ושכיף להיות בחברתו", המשיך המקור. "הוא לחלוטין כבש את המשפחה בקסמו".

בן אפלק, בעצמו אב לשלושה ילדים, חבר למשפחתה של זוגתו החדשה-ישנה ביום ההולדת של אחותה לינדה, שם בילה זמן עם צאצאיה של ג'יי לו. "בן היה מאוד טוב איתם. הוא שאל אותם שאלות וחייך", סיפר לאתר אדם שנכח באירוע. "הוא היה מאוד מעורב בפעילות והיה נראה שהוא אוהב להתרועע איתם. כולם עזבו ביחד, בן פתח את דלת המכונית לילדים ווידא שכולם נכנסו לתוכה".

אבל כדי לכבוש באמת את ליבה של ג'ניפר, בן היה צריך לקבל את אישורה של ראשת המשפחה, האמא גוודלופה רודריגז. ובכן, גם בגזרתה אפשר להרגיע ולספר כי המטריארכית נתנה את אישורה (מחדש) לשחקן בן ה-48. למעשה, השניים נצפו ביחד מוקדם יותר החודש בקזינו בלאס וגאס. כפי שנוהג לעשות כל אדם עם אם אהובתו.

"גוודלופה אוהבת את בן", דיווח הפעם מקורב לכוכב. "והיא שמחה שהוא שב לחייה של ג'ניפר". כנראה היא לא צפתה בו בבאטמן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר