"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לא עוצר: קניה ווסט התבטא באמירה אנטישמית נוספת - ושוב נחסם
הראפר המפורסם ממשיך בהתבטאויותיו השנויות במחלוקת, והפעם מדובר בשיחה שניהל עם מנהל מוזיקלי מוכר, שבה המשיך ואמר דברים קשים על יהודים ועל שאר תיאוריות קונספירציה חדשות • בתגובה לכך, הרשת החברתית שבה התקיים הראיון הפסיקה אותו באמצע
קניה ווסט | צילום: אי.אף.פי

לא עוצר: קניה ווסט התבטא באמירה אנטישמית נוספת - ושוב נחסם

הראפר המפורסם ממשיך בהתבטאויותיו השנויות במחלוקת, והפעם מדובר בשיחה שניהל עם מנהל מוזיקלי מוכר, שבה המשיך ואמר דברים קשים על יהודים ועל שאר תיאוריות קונספירציה חדשות • בתגובה לכך, הרשת החברתית שבה התקיים הראיון הפסיקה אותו באמצע

דורון פרידמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

עוד יום, עודאמירות אנטישמיות מצידו של קניה ווסט- עוד חסימה מרשת חברתית שגם בה הוא כבר לא יכול לפרוש את משנתו. אז מה הפעם? בשיחה שקיים בשבת האחרונה ברשת החברתית קלאבהאוס (Clubhouse) עם המנהל המוזיקלי קאש ג'ונס (המכונה Wack 100), טען ווסט כי "הסינים משתמשים ביהודים כדי לשלוט בשחורים. הם בסך הכל מתווכים".

• איבד את הצפון: הגיע הזמן שקניה ווסט יבחר לטפל בעצמו

הראיון עם ג'ונס, שבמהלכו התייחס ווסט גם לנושאים נוספים - כמו הפוליטיקי היהודי-אמריקני רם עמנואל, היריבות שלו עם הראפר מיק מיל והעובדה שאדידס שלחה אותו לכל הרוחות בשל איבוד השליטה שלו - הופסק על ידי אנשי קלאבהאוס לאחר 56 דקות. יצוין כי השיחה היתה למעשה אירוע "אקסקלוסיבי" למשתמשי האפליקציה, והמעוניינים להאזין לה התבקשו לשלם 20 דולר בתמורה.

קניה ווסט, צילום: איי.אף.פי.

בשל אותן אמירות נחסם ווסט גם מקלאבהאוס. בהודעה רשמית מסרו מנהלי האתר: "פעלנו להפסקת שיחה שהפרה המדיניות שלנו, וחסמנו את אלה שהפרו אותה. אין בפלטפורמה שלנו מקום לבריונות, לדברי שטנה ולאלימות מילולית". ניתן להאזין לשיחה של ווסט וג'ונס כאן:

לאחר מכן, ואולי כדי להסביר במקצת את מעלליו, קיים ווסט ביום ראשון ראיון נוסף, הפעם לערוץ היוטיוב של אתר הרכילות X17, שם הבהיר כי הוא אינו סובל מהפרעה דו-קוטבית, אך מאמין שהוא "קצת אוטיסט, כמו איש הגשם, וזה כוח-העל שלי". ווסט, שעטה מסיכת פנים מלאה, המשיך ואמר שהוא לא יודע מה זה לשנוא אנשים, כי אוטיסטים עוסקים רק באהבה, וטען: "סין שולטת על כולכם, כי היא ייצרה את הטלפונים האלה, והיהודים הם המתווכים שמכרו את ארה"ב לסין. לפי דיווחים, בתוך חמש השנים הבאות נהיה במלחמה מול סין, וזו לא רק מלחמת סייבר".

קניה ווסט בתוכנית של אלכס ג'ונס, צילום: INFOWARS

בהמשך עבר ווסט לדבר על השטן, לא פחות, ואמר: "אנשים אומרים שסין היא האיום הכי גדול שלנו, אבל האיום הזה הוא השטן. אנחנו צריכים להביא את ישו לסין, מפני שלא כל הסינים הם אנשים רעים. כן, יש שם אנשים שהם ראשי הסדר העולמי החדש... חלק מהאליטה הציונית... אבל זה רק כי השטן משתמש בהם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...