"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

השחקנית ג'יין פונדה חשפה: "חליתי בסרטן"

הכוכבת בת ה-85 תיארה את מחלתה כ"סרטן שניתן לטיפול" ואמרה כי היא מרגישה "מאוד בת מזל" • בהודעתה הצביעה פונדה על מצבה הבעייתי של מערכת הבריאות האמריקנית

,עודכן
0השמעה
ג'יין פונדה, צילום: AP

השחקנית ג'יין פונדה אובחנה כחולת סרטן והיא עוברת טיפולים כימותרפיים, כך חשפה אתמול (שישי).בפוסט בחשבון האינסטגרם שלה, עדכנה הכוכבת בת ה-84 את 1.9 מיליון עוקביה כי היא חולה בסרטן מסוג שאינו הודג'קין. פונדה תיארה את מחלתה כ"סרטן שניתן לטיפול" ואמרה כי היא מרגישה "מאוד בת מזל", שכן רוב המאובחנים בסרטן זה שורדים את המחלה ומשום שיש לה "ביטוח בריאות וגישה לרופאים ולטיפולים הטובים ביותר".

"אני מבינה, וזה כואב, שזו זכות שיש לי", הוסיפה, והשתמשה בפוסט בכדי להצביע על מצבה של מערכת הבריאות האמריקנית. "כמעט כל משפחה באמריקה הייתה צריכה להתמודד עם סרטן בשלב זה או אחר, ולרבים מדי מהן אין גישה למערכת הרפואית האיכותית שאני זוכה לה וזה לא הוגן". פונדה הוסיפה כי היא עומדת לעבור שישה חודשים של טיפולים כימותרפיים, אך הבהירה כי תמשיך לעסוק בפעילותה בנושא האקלים. "לא אתן לכל זה להפריע לאקטיביזם הסביבתי שלי", כתבה.

"סרטן הוא מורה ואני שמה לב לשיעורים שיש לו בשבילי", הוסיפה עוד. "דבר אחד שהוא כבר לימד אותי הוא חשיבותה של הקהילה....סרטן, במיוחד בגיל שלי – כמעט 85, ללא ספק מלמד את החשיבות של הסתגלות למציאות חדשה". את הפוסט חתמה בהתייחסות לבחירות אמצע הכהונה בארה"ב שיתקיימו בנובמבר.

פונדה החלה את דרכה בעולם הקולנוע בתחילת שנות ה-60', בסרטים כמו "סיפור בדים", "ברבלה", המערבון "קט בלו" ו-"הם יורים גם בסוסים". הופעתה האחרונה על המסך הייתה בקומדיה של נטפליקס "גרייס ופרנקי". לאורך השנים היא הרבתה לעסוק באקטיביזם ופעילות חברתית וכבר ב-1960 נמנתה עם המתנגדות למלחמת וייטנאם. בשנים האחרונות, כאמור, עסקה רבות בנושא האקלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר