"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"בחירה מקוממת": בלה חדיד זכתה בקמפיין ענק - ובישראל מחו

הדוגמנית הפרו פלשתינית נבחרה לפרזנטורית של סברובסקי העולמית • יבואניות המותג בארץ התרעמו: "פועלים נרחצות להחליפה" • בעקבות המהלך: נציג ישראל לאירוויזיון החליט שלא לענוד את תכשיטי החברה במהלך הופעתו

,עודכן
0השמעה
חדיד. "לא תפרסם אותנו", צילום: איי.אף.פי

סערה בישראל:בלה חדיד, שידועה בעמדותיה האנטי ישראליות והפרו פלשתיניות, נבחרה לפרזנטורית של סברובסקי העולמית. יבואניות המותג בישראל יצאו נגד הבחירה בה והודיעו כי לא ישתפו פעולה עם המהלך.

"קבוצת קריסטלינו, יבואנית ובעלת רשת חנויות סברובסקי בישראל מבקשת להבהיר כי היא מתנערת באופן חד משמעי מבחירתה שלבלה חדידלפרזנטורית המותג", לשון ההודעה. "החברה לא תאפשר לחדיד לקחת חלק בפרסום המותג בישראל ואנו פועלים נחרצות להחליפה", נכתב.

גם חברת ילון, הזכיינית השנייה של המותג בישראל, מחתה נגד ההחלטה ומסרה: "אנו רוצים להבהיר שהפרסום ברשתות והקריאה לחרם על המותג בארץ הם פגיעה בעיקר בזכיין המקומי ובפרנסת משפחות ישראליות רבות".

בתוך כך, גם הדוגמנית בר רפאלי יצאה נגד חדיד והעלתה דיווח חדשותי על הפיגוע באלעד. היא תייגה את חדיד ושאלה: "תשתפי?"

בעקבות ההכרזה על חדיד כפרזנטורית, נציג ישראל לאירוויזיון מיכאל בן דוד הסיר את תכשיטי סברובסקי, שהיה אמור לענוד באירוויזיון.

בן דוד היה אמור לענוד שרשרת וטבעת של המותג, ובעקבות ההודעה על חדיד החליט להחליפם בתכשיטים אחרים.

חדיד פעילה מאוד בעמוד האינסטגרם שלה, שמונה יותר מ-50 מיליון עוקבים. באמצעותו היא משפיעה על דעת הקהל העולמית, דרך דיווחים חד צדדיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר