"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"אכזבת ממש בראיון, יכולת להישאר ניטרלית": הרשת מגיבה לרותם סלע
הפרזנטורית ומנחת הטלוויזיה העלתה פוסטים ללא שום אזכור או התייחסות לראיון המדובר שהעניקה לאחרונה לדנה ויס • למרות זאת, הגולשים מצאו בהם מקום לפרגן לה עליו - אך אחרים הטיחו בה ביקורת קשה
אסי עזר ורותם סלע | צילום: אורן בן חקון

"אכזבת ממש בראיון, יכולת להישאר ניטרלית": הרשת מגיבה לרותם סלע

הפרזנטורית ומנחת הטלוויזיה העלתה פוסטים ללא שום אזכור או התייחסות לראיון המדובר שהעניקה לאחרונה לדנה ויס • למרות זאת, הגולשים מצאו בהם מקום לפרגן לה עליו - אך אחרים הטיחו בה ביקורת קשה

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

רותם סלעהעלתה אמש (שני) סרטון קצר וערוך מגינת הוריה שבו היא נראית כשהיא קוטפת קומקוואטים (תפוזים סיניים) ולימונים, מכינה מהם ריבה ביתית, וגם מתיישבת לאכול ממעשה ידיה בסיום, כל זה, כשברקע מתנגן שירו של אריק איינשטיין "מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר". "מתחביביי", כתבה סלע בטקסט קצר שצירפה לסרטון. "לקטוף תפוזים סיניים מהעץ בגינה של ההורים, ולהכין מהם ריבה".

אף על פי שאין כל קשר בין הסרטון שהועלה לדברים שאמרה בראיון שהעניקה לחדשות 12 ועורר סערה רבה, העוקבים ראו בו הזדמנות לפרגן לה ולהחמיא על התשובות האמיצות שנתנה בו. "את סופר מוכשרת, סופר חכמה, סופר יפה. את השראה להמון נערות", כתבה מגיבה אחת. "הראיון היה מהטובים ביותר. את אמתית וכנה", קבעה נוספת.

"עפתי עלייך בכתבה עם דנה ויס", "רותם, איזה ראיון. שאפו, יא מלכה", "ראיון לפנתאון, נמלאתי גאווה", "רותם סלע היקרה, רק שתדעי שאני ממש התרשמתי מהראיון עם דנה ויס. את אישה חזקה, ואל תתייחסי לכל אלה שאומרים 'היא מנותקת'. מגיע לך בגדול ובענק. את פשוט השראה", "כמה אסרטיביות, כמה חריצות!", הוסיפו אחרים להחמיא לסלע.

אך כאמור, בפוסט אחר של סלע, שהועלה יום קודם לכן, נכתבו דברים על הראיון שהעניקה, והם הציגו תמונה קצת פחות מחמיאה. "אכזבת ממש בראיון. למה היית צריכה את זה?" תהה אחד הגולשים. "אפשר גם להיות ניטרלית. אין מוסר כפול, וגם אם גבר מתלונן על החבר הכי טוב שלך, את צריכה לשאול שאלות קשות.

"תגידי לאסי שהטעות הכי גדולה היא שעשה פוליגרף עם 3 שאלות מוטות, והתחמק מהשאלה הכי חשובה - מה שגרם לרוב האנשים השפויים לא להאמין לו. עכשיו תמיד יישאר הכתם הזה עליו ולנצח אסי עזר יהיה מטריד מינית לכאורה. חבל ממש".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...