"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הוא שבור לרסיסים": הגולשים זועמים על דניאל גרינברג

אף שלא העלתה פוסט חדש מאז הראיון המדובר שהעניקה בטלוויזיה, הגולשים לא המתינו עד שגרושתו החדשה של אייל גולן תעשה זאת, והביעו את דעתם על ההאשמות שהטיחה בו בפוסט שהעלתה לפני שבעה ימים

,עודכן
0השמעה
לא מבאס אותה שהילדים הבאים לא יהיו ממנו? דניאל גרינברג עם בן זוגה לשעבר אייל גולן, צילום: ניר פקין, GettyImages

לפני שבוע העלתהדניאל גרינברגפוסט מלווה בסרטונים שבהם היא מעניקה אהבה, חיבוקים ונשיקות לבתה הבכורה מיאל. הפוסט הפך בשעות האחרונות למקום שבו הגולשים ביטאו את תחושותיהם לגבי הדברים שאמרה גרינברג במהלך הראיון על גרושהאייל גולן. הפוסט, שכולו אהבה, הפך לזירת קרב בין גולשים, דרך להעביר מסרים לגרינברג ולתמוך בה, אך גם להאשים ולגדף.

"קיבלת את הכסף והתחלת ללכלך", האשים מגיב את גרינברג, "תתביישי לך. התחתנת איתו, תסתמי את הפה. תאכלי את הדייסה שבישלת". "ממש ממש לא היה לעניין. עכשיו אפשר לדעת שהכל היה מתוכנן ורצית רק להתפרסם על גבו ולהתייצב כלכלית. לא הייתה אהבה מההתחלה", קבעה גולשת אחרת. "בואנ'ה, את שחקנית ב'הבימה', את", כתבה גולשת נוספת. "נו, פגעת באייל גולן, מרוצה?" נשאלה בכעס. "מההתחלה הכל היה אצלך אינטרס", "עוד מעט הילדים יגדלו ויראו מה שעשית לאבא שלהם בטלוויזיה", "נראה לי הרגת אותו (הכוונה לגולן; י"ד), הוא שבור בטוח לרסיסים", "פח אשפה של בחורה", "מסכנה", "חובבת כסף ופרסום גסה באפס קלאס", "תלכי כפרה על אייל גולן", "את בדיחה אמיתית", "גועל נפש של אישה", ועוד ועוד, כתבו לגרינברג בעשרות תגובות מתלהמות.

View this post on Instagram

A post shared by Daniel greenberg (@daniel_greenbergg)

נאמר כי לצד כל הביקורת הקשה שסופגת גרינברג בפרופיל האישי שלה באינסטגרם, היו גם לא מעט תגובות שניסו לחזק את רוחה, האמינו לדבריה וביקשו לפרגן לה. "עכשיו סיימתי לקרוא את הכתבה", כתבה לה מגיבה מייד אחרי שידור הראיון, "את אישה מדהימה וחזקה, ואני חושבת שאין אישה שלא גאה בך על זה שלקחת את הרגליים ועשית מה שהכי טוב בשבילך ובשביל הילדים שלך. שום אישה לא צריכה להרגיש פחות אהובה, פחות יפה, בגלל גבר שעומד מולה. אם לא הערכתי אותך קודם, עכשיו בטוח שכן", סיכמה. "כאב לי יחד איתך, ירדו לי דמעות", "איזו אישה אמיתית וגיבורה את", "מלכה שאת", הרעיפו עליה מחמאות.

חלק מהתגובות אף הפכו למלחמות בין הגולשים, כשמגיבה כתבה לגרינברג: "אני ממש מעריצה אותך. כל הכבוד שפתחת ככה. עכשיו יידעו הבנות (הכוונה היא לקשרים העתידיים של גולן; י"ד) עם מי יש להן עסק". "חחח היא לא ידעה עם מי יש היא מתחתנת??" השיבה לה גולשת אחרת, "בחודש שישי את לא רוצה אותו וטסה איתו לכל העולם?? גרידית מסריחה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר