"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מי גנב את התיק של יעל בר זוהר בצילומי "רוקדים עם כוכבים"?

הכוכבת חזרה לצילומי הריאליטי אחרי שהחלימה מקורונה, אלא שבמהלך יום הצילומים נעלם במפתיע התיק היוקרתי שלה עם חפציה האישיים

,עודכן
0השמעה
יעל בר זוהר, צילום: אורן בן חקון

דרמה מאחורי הקלעים בצילומי "רוקדים עם כוכבים": התיק שליעל בר זוהרנגנב.

אתמול התקיים יום צילום נוסף של ריאליטי הריקודים שעבר החייאה ויעלה בקשת 12 ב־13 בפברואר. יעל בר זוהר,שאובחנה כחיובית לקורונהוהיתה בחופשת מחלה, חזרה לרחבת הריקודים בכוחות מחודשים. אלא שאז נוצרה סערה מאחורי הקלעים כשהתברר שהתיק של הכוכבת נגנב. מדובר בתיק של מותג יוקרה שבו היו חפציה האישיים של בר זוהר.

בהפקה ערכו חיפושים במשך דקות ארוכות, אבל האבידה לא נמצאה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר