"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"נוכל הטינדר" מאיים על דנית גרינברג: "אני אתבע אותך"
פליטת הריאלטי צפתה בדוקו המטלטל על הישראלי שהתחזה והונה נשים רבות, הזדעזעה ומיהרה להתריע מפניו ברשת • הוא מצדו הגיב לה באיום בתביעה
דנית גרינברג (ארכיון)| צילום: אמיר מאירי

"נוכל הטינדר" מאיים על דנית גרינברג: "אני אתבע אותך"

פליטת הריאלטי צפתה בדוקו המטלטל על הישראלי שהתחזה והונה נשים רבות, הזדעזעה ומיהרה להתריע מפניו ברשת • הוא מצדו הגיב לה באיום בתביעה

,עודכן
0השמעה

דנית גרינברגהעלתה בשישי האחרון סדרת סטוריז שבהם הזהירה את הגולשות מפני שמעון חיות (סיימון לבייב), "נוכל הטינדר", שנהג להתחזות לגבר עשיר בשם סיימון לבייב ובאמצעות תחבולות עקץ נשים רבות ברחבי העולם והותיר אותן עם חובות כספיים.

"תקשיבו, צפיתי אתמול בנטפליקס בסרט 'נוכל הטינדר'", עדכנה גרינברג את עוקביה. "הסרט מספר על ישראלי שהונה נשים בסכום כולל של 10 מיליון דולר!!".

גרינברג, שככל הנראה הסתקרנה לדעת מה קורה בימים אלו עם חיות, נכנסה לחשבון הפרופיל שלו באינסטגרם. "בסטורי האחרון שהעלה הוא ברולס רויס עם החברה הנוכחית שלו, שהיא דוגמנית ישראלית!", כתבה. "אתן מבינות שאת כל המכוניות, המטוסים והחופשות מימנו נשים שחשבו שהוא נמצא במצוקה?!? ועד היום הן משלמות את החובות הללו! הוא עדיין מסתובב חופשי. זה אבסורד!", זעקה.

בהמשך התייחסה דנית גם לכוח הגדול שחיות צובר ברשתות החברתיות, עם למעלה ממאתיים אלף עוקבים באינסטגרם. "אנשים אשכרה ממשיכים לעקוב אחריו. מה יש לכם?", תהתה. "למה אתם נותנים לו את הכוח ברשתות החברתיות?!? צריך לחסום לו את הפרופיל! אני מזועזעת".

שעות בודדות לאחר מכן, העלתה גרינברג את האיום ששלח לה חיות בהודעה אישית. "לא הוניתי אף אחד או אחת מעולם", כתב לה חיות. "לא נחקרתי ומספיק עם הוצאת הדיבה הזו כי אני אתבע אותך. יש לי סוללה של עורכי דין שישמחו להוסיף עוד מישהו לתביעה. אני אזרח ואיש עסקים לגיטימי, שומר חוק, והכל זה המצאות, הכפשות ושקרים של התשקורת", האשים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו