"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בקור הזה? בר רפאלי בתמונה לוהטת במיוחד

לא ברור לנו איפה הסופרמודל מצאה מקור מים ראוי לשחייה בימים קפואים אלה, ולמרות זאת היא העלתה תמונה שלא משאירה הרבה מקום לדמיון

,עודכן
0השמעה
למרות הקור. בר רפאלי, צילום: אי.אף.פי

למרות הקור:בר רפאלישיתפה היום בצהריים (שלישי) את יותר משלושת מיליון עוקביה בעוד תמונה חושפנית, כשהפעם לגופה ביקיני שחור ומים שקופים, שלא מכסים ולא מסתירים דבר.

כאמור, רפאלי לא עוצרת, ואחרי שתי התמונות האחרונות שהעלתה ושעוררו סערה ברחבי הרשת (נזכיר את התמונה ללא הפנים שקיבלה את התגובה"יש לך רגליים של גבר", ולאחריה תמונה נוספת עם בגד רשת חושפני) היא עושה זאת שוב, הפעם מתחת למים.

View this post on Instagram

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli)

בינתיים, התגובות מתונות ומפרגנות יותר. גולשת אחת כתבה בהמשך ישיר להערות הקודמות: "רגליים ממש יפות, בכלל לא כמו של גבר", וגולשים אחרים הוסיפו: "מושלמת. כל הקנאים שיתפוצצו".

בין הקנאים שעתידים להתפוצץ, נמצאים גם אנחנו - שמתים כבר שייגמר הקור הזה, שיבוא הקיץ ושנוכל גם אנחנו להכניס את גופנו הפחות חטוב וגם לא ממש שרירי למים הנעימים של חודש יוני. כבר לא יכולים לחכות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר