"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אבא של אייל גולן נפטר מקורונה

דני ביטון הלך לעולמו בגיל 71 לאחר שבוע שבו היה מונשם ומורדם • מאז שהתפוצצה פרשת הקטינות, גולן אינו בקשר עם האב

,עודכן
צילום: רוני שיצר // ביטון בעת הדיונים בבית המשפט

דני ביטון, אביו של הזמר אייל גולן, נפטר מקורונה בגיל 71. ביטון היה מונשם ומורדם במשך שבוע בבית החולים הלל יפה בחדרה עד שנכנע לנגיף. את דבר מותו פרסמה אחותו של אייל גולן, מאיה גולן, בעמוד האינסטגרם שלה. הלווייתו תתקיים היום באור עקיבא.

מאז התפוצצה פרשת הקטינותב-2013, גולן אינו בקשר עם אביו. האב, שהורשע בעבירת סרסור בקטינות, נידון לשנתיים מאסר בפועל. שנה לאחר ששוחרר מהכלא,ביטון נאשם שוב בהטרדה מינית של צעירה בת 19וקיבל שלושה חודשי עבודות שירות.

גולן סיפר בראיונות שונים לתקשורת כי לא ידע על מעשיו של אביו וכי הוא ניתק איתו כל קשר מאז הפרשה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר