כ־24 שעות לאחר שפורסמה הידיעה על הגירושים של אייל גולן ודניאל גרינברג, דניאל פרסמה תגובה ראשונה שבה אישרה את הפרידה והודתה לעוקבות שלה על התמיכה.
בסטורי שהעלתה באינסטגרם כתבה דניאל: "אני מקבלת מכן ים הודעות. אתן פשוט העוקבות הכי מדהימות בעולם וכל אחת מלכה על האהבת חינם הזאת. זה כל כך לא מובן מאליו. נשאלות המון שאלות ויש המון שמועות נכונות וכאלה שפחות, הדברים הודלפו למרות הרצון העז שלנו לסדר את העניינים ולשתף אתכם בצעד הזה בצורה מסודרת.
"אני רק יכולה ורוצה לומר שאייל ואני מכבדים ונמשיך לכבד אחד את השנייה. ההחלטה היא משותפת לחלוטין מתוך הבנה מלאה שלילדים שלנו מגיע הורים מאושרים וחברים.
"אני אוהבת אתכן ומשתדלת לענות לאחת אחת, אז אם אני מפספסת אני רוצה לומר תודה רבה באמת מהלב, ושתמשיכו להעצים נשים אחרות בכל יום".
גולן וגרינברג התחתנו לפני כשנה וחצי והספיקו להביא לעולם שני ילדים משותפים, הקטן נולד בספטמבר האחרון. אתמול התברר כי השניים קיבלו החלה להתגרש.
