"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חוזרת לפסטיגל? נועה קירל השתחררה מבית החולים
הכוכבת הצעירה, ששהתה ביממה האחרונה בהשגחה רפואית, השתחררה מבית החולים ומצופה לחזור מידית להופעות הפסטיגל
מכתב שחרור. נועה קירל | צילום: משה בן שמחון

חוזרת לפסטיגל? נועה קירל השתחררה מבית החולים

הכוכבת הצעירה, ששהתה ביממה האחרונה בהשגחה רפואית, השתחררה מבית החולים ומצופה לחזור מידית להופעות הפסטיגל

דניאל שירין
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לאחר שהייתה מאושפזתביממה האחרונה, נועה קירל השתחררה היום (שני) מבית החולים לאחר שמצבה הבריאותי השתפר. כזכור, אתמול סיפרנו לכם כי הזמרת הצעירה התאשפזה בבית החולים בהוראות הרופאים למעקב של 24 שעות לאחר שחשה ברע. כעת, כאמור, חל שיפור במצבה והוחלט לשחרר אותה.

קירל נעדרה אתמול מהופעות הפסטיגל בחיפה בשל מצבה, אולם עם שחרורה היום בצהריים, היא החליטה לשוב ולהצטרף להופעות הפסטיגל שעוד נותרו, כך שהצופים שיגיעו לצפות באירוע בסבבים המאוחרים לאותו יום - צפויים ליהנות מהופעה שלה.

זמן קצר לאחר הדיווחים על מצבה, אתמול העלתה קירל סטורי שלה מבית החולים כשידה מחוברת לאינפוזיה וכתבה: "תודה על התגובות החמות שלכם, זה עושה לי הכי טוב בעולם. כל כך עצוב לי שלא אהיה על היום על הבמה של הפסטיגל, אבל לצערי לא הכל תלוי בנו. מקווה להרגיש טוב ולחזור לעניינים".

באירוע הפסטיגל עצמו דאגו למסור אתמול דרישת שלום המונית לכוכבת הנעדרת שלהם, כאשר חנוך רוזן, במאי הפסטיגל, עלה לבמה, שיתף את הקהל בכך שקירל חולה וביקש מהם למסור לה איחולי החלמה מהירה. ובכן, מתברר שזה עבד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...