"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בן-אל מתנצל: "יש לי ילד מדהים ממנה והרבה בזכותה, אז סליחה"

שבועיים אחרי שהעלה סטורי טעון נגד האקסית שלו ואם בנו, הזמר בחר לקחת צעד אחורה ולהביע חרטה על המילים הקשות

,עודכן
0השמעה
"עזוב שרשראות, תיתן יד". בן-אל תבורי, צילום: אורן בן חקון

שבועיים אחרי שיצא נגדה בסטורי טעון, ובו הטיח בה בין היתר כי היא אקסית סחטנית והאשים את מערכת המשפט בארץ בניכור הורי,בן-אל תבוריחוזר בו ומביע חרטה.

אתמול (רביעי), עם שובו מקידום הקריירה הבינלאומית שלו עם סטטיק בארה"ב, העלה תבורי פוסט ארוך לאינסטגרם שבו ביקש להתנצל בפני אורטל עמר וכתב: "לפעמים אנחנו צריכים לקחת רגע. רגע לעצור כדי להפנים ולקבל את מה שנשלח אלינו בחיים. לדעת לסלוח, לכבד ולהעניק כמה שיותר. אז זה הרגע שלי.

"יצא לי לשבת עם עצמי המון בשלושת השבועות האלה בארצות הברית. ישבתי לחשוב, להתגעגע לאלו שאני אוהב. והחלטתי לשתף ולפרוק את התחושות שלי ולשתף הכל.

אם אי פעם היססתי שחלומות מתגשמים, היום אני יכול להגיד בפה מלא שכן. רוצה להתחיל מזה שבלב שלם אני רוצה להתנצל בפני אורטל אם היא נפגעה מהמילים שכתבתי. בסופו של יום יש לי ילד מדהים ממנה והרבה בזכותה, אז סליחה. מיום ליום אני לומד על עצמי יותר ויותר. לומד לספוג, להתאפק, לחיות וכמובן, מתבגר מרגע לרגע.

"השנתיים האחרונות היו קריטיות לנפש שלי - החרדות, הדיכאונות, החוסר מודעות מה יהיה מה יקרה, הכל צף. למדתי להגבר עליהם ועל עצמי המון. מה שאני מנסה להגיד, שלפעמים כשיש לכם זמן עם עצמכם, למרות החרדות והדיכאונות, נסו להתגבר עליהם ולהבין ממה זה נובע, נסו לתקן את מה שנשבר מבפנים, להבין את עצמכם. פשוט תהיו אתם.

"אם פגעתי במישהו אני מתנצל מעומק ליבי. כיום אני יכול להגיד שאני מרגיש בן-אל חדש: בוגר יותר, מצחיק יותר, עסוק יותר, מאופק יותר ואבא לתו המדהים. מאחל לכולנו שנה של בריאות, הצלחה, אושר, ושנפזר כמה שיותר אהבת חינם. אמן".

כזכור, מערכת היחסים בין תבורי לעמר רצופת תהפוכות, עליות ומורדות, ונחשפת לא פעם לעיני הציבור בסטטוסים ברשתות החברתיות, לעיתים בסטטוסים דרמטיים וכועסים ולעיתים ממקום של חרטה והתנצלות.

עוד לפני הסטורי הטעון שהעלה בתחילת החודש, תבורי השיב באוגוסט לשאלת גולש על טיב מערכת היחסים שלו עם עמר בנחרצות כשכתב: "אני מעדיף שלא להיות בקשר איתה לעולם", והוסיף: "אני ואורטל לא בקשר שנתיים, והקשר שלנו פגום מאוד. לא מסתדרים כבר במשך שנתיים. אבל זה לא משפיע על תו. תו ילד מאושר שמקבל הכל: חום, אהבה וכל מה שצריך".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר